Торт-хвилинка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Торт-хвилинка в духовці дуже простий, але смачний. Я постійно готую цю смачну і найпростішу випічку різними способами. Пропоную ще один рецепт торта-хвилинки!
Торт-хвилинка в духовці готується досить просто і швидко. Цей рецепт гарний тим, що інгредієнтів потрібно не так і багато, а виходить торт чудовим на смак! Випічка не затратна! Ні в плані часу, ні у фінансовому сенсі. Так що, Cake хвилин - чудовий варіант і паличка виручалочка, якщо потрібно приготувати супер швидке і демократичне частування. Гарного приготування!
- Борошно - 3 склянки
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Яйце - 3 штуки(1 для коржей, 2 для крему)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Молоко - 750 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 1, 5 склянки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок (для крему)
- Ванільний цукор - 1 штука
Замішуємо тісто з 3 склянок борошна, банки згущеного молока, 1 яйця, погашеної оцтом соди. Testo частка на 8 рівних частин.
Однаково тонко розгортаємо кожен корж.
Максимально сильно розігріваємо духовку, кладемо кожен коржик в посуд і випікаємо близько 7 хвилин. Думаю, цього цілком достатньо.
Готовий крем. Для цього в каструльці змішуємо всі компоненти: цукор, борошно, молоко, ванільний цукор, два яйця (поки не додаємо вершкове масла). Потім ставимо кострюлю на невеликий вогонь, постійно перемішуючи, варимо крем до загустіння. В кінці додаємо масло, добре розмішуємо і даємо крему охолонути.
Випечені в духовці коржі однаково обрізаємо, щоб торт-хвилинка вийшов у нас акуратний і красивий.
Обрізані частини подрібнюємо.
Коржі змащуємо теплим кремом. Верх і бічні сторони обсипаємо дрібної крихтою і залишаємо торт на кілька годин в прохолодному місці, щоб він гарненько просочила і вуаля! Готово
Смачного!