Рецепт Торт «феї» фото

Торт «феї»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Якщо ви хочете здивувати маленьку дитину не тільки смачним, але і надзвичайно красивим ласощами, тоді пропоную вам рецепт торта"Феї" з фото. Спробуйте зробити свято своїми руками!

Опис приготування:

Створити свято маленьку принцесу можна навіть не маючи особливих кондитерських талантів. Достатньо бажання і трохи завзятості, щоб торт"Феї" в домашніх умовах з'явився у вас. Оформити його можна абсолютно будь-якими деталями, а сам тортик змінити за смаком.

  • "Картошка" - 500 грам
  • Яблука - 5-6 штук
  • Банан - 2 штуки
  • Бісквіт - 1 штука
  • Консервовані персики - 200 грам (з сиропом)
  • Желатин - 30 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Мастика - 500 грам
  • Харчові барвники - 7-9 штук
торт
1. Для основи торта буде використовуватися"Картошка" - просте в приготуванні тістечко. Для нього потрібно з'єднати подрібнене печиво, згущене молоко і вершкове масло. Ретельно перемішати і розім'яти руками. При бажанні можна додати трохи какао. З отриманої маси сформувати основу з поглибленням.
торт
2. Сюди можна викласти фрукти і ягоди. Рецепт приготування торта"Феї" передбачає використання бананів, побризкати лимонним соком.
торт
3. Також можна додати яблука, груші та інші фрукти за смаком.
торт
4. Жити казкові феї будуть на грибочки. Основа для нього вже є, залишилося зробити капелюшок. Для цього потрібно спекти бісквіт і як слід його остудити. Потім додати йому форму півсфери (для орієнтиру можна взяти скляний салатник).
торт
5. Сам салатник застелити харчовою плівкою.
торт
6. Від бісквіта відрізати верхню частину і викласти на дно салатник. Також зрізати нижню частину і відкласти в сторону.
торт
7. Залишилася бісквіт і все обрізки відправити в блендер і збити разом з персиками і невеликою кількістю сиропу. Отриману масу викласти зверху і накрити коржем. Щільно притиснути і відправити в холодильник на 5-6 годин (можна на ніч).
торт
8. Коли він як слід схопиться, обмазати його збитою з вершковим маслом згущеним молоком і знову відправити в холодильник на пару годин.
торт
9. Тим часом можна зробити і розкачати мастику.
торт
10. Обтягнути нею капелюшок, розрівняти і зрізати зайве, трохи загинаючи під низ краю.
торт
11. Основу також змастити згущеним молоком з маслом.
торт
12. Поки вона стоїть в холодильнику, розкачати пласт мастики і для неї.
торт
13. Загорнути ніжку і розрівняти, щоб не було складок.
торт
14. Зверху помістити капелюшок, і перший етап роботи можна вважати закінченим.
торт
15. Тепер можна приступати безпосередньо до фей. Для початку зробити заготовки за кількістю персонажів.
торт
16. Ось таку - для ручок.
торт
17. З'єднати.
торт
18. Окремо зліпити волосся, які потрібно злегка підфарбувати.
торт
19. Акуратно приклеїти. Також можна зробити косички.
торт
20. Якщо майстерності ліплення з мастики поки не достатньо для шедеврів, можна зробити ось такі заготовки.
торт
21. Вони стануть тільцем маленьких фей.
торт
22. Найкраще зробити їх різнокольоровими.
торт
23. Неможливо уявити фею без крил. Для початку необхідно зробити заготовки з тонкого дроту.
торт
24. Розчинити желатин і трохи прогріти. Додати трохи харчового барвника. Опустити заготовку і трохи почекати, поки не з'явиться тоненька плівочка.
торт
25. При бажанні крила можна додатково прикрасити блиском.
торт
26. Залишити їх висихати, встромивши в яблуко або мастику, наприклад.
торт
27. Торт"Феї" в домашніх умовах можна прикрасити різними елементами.
торт
28. Навіть найпростіші, вони гармонійно доповнять торт.
торт
29. Можна зробити найрізноманітніші деталі.
торт
30. Всі їх акуратно приклеїти на торт водичкою.
торт
31. В кінці розмістити господинь будиночка.

Схожі рецепти