Рецепт Торт єврейський фото

Торт єврейський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Яйця, Мак, Горіхи, Грецькі горіхи
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти

Смачний, дуже ніжний торт з повітряних коржів на сметані з різною начинкою. Ось який справжній єврейський торт! Запишіть рецепт, щоб не забути і приготувати на радість рідним цей прекрасний торт!

Багато хто пробував єврейський торт, він дуже смачний, але простий. Секрет в приготуванні ніжних коржів на сметані з додаванням волоський горіхів, маку і родзинок. У розрізі такий торт виходить дуже цікавим, різні верстви відмінно поєднуються за смаком і в той же час роблять торт таким особливим. Для приготування знадобиться три яйця, крем, мука, обов'язково сода гашене оцтом, і різна начинка на три коржа.

Дивіться, як приготувати торт єврейський.

  • Крем - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сода - 1, 5 чайних ложки (погасити оцтом )
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
  • Мак - 0, 5 склянки
  • Ізюм - 0, 5 склянки
торт єврейський - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
торт єврейський - фото крок 2
Всього нам потрібно зробити три коржа. На один корж нам треба змішати півсклянки сметани, яйце і півсклянки цукру.
торт єврейський - фото крок 3
Розмішайте.
торт єврейський - фото крок 4
Додайте пів чайної ложки соди, гашеного оцтом.
торт єврейський - фото крок 5
Потім додайте півсклянки борошна.
торт єврейський - фото крок 6
Додайте родзинки (або мак, або какао. Я робила три різних коржа: з маком, горіхами і родзинками).
Розмішайте тісто. Влийте топлене масло.
Готове тісто перелийте в форму для випічки і відправте в розігріту до 180-190 З духовку.
торт єврейський - фото крок 7
Випікайте до готовності, яку можна перевірити зубочисткою: якщо вона залишається сухою після проколювання, тоді корж готовий.
торт єврейський - фото крок 8
Також спечіть коржі з маком і горіхами (або какао).
торт єврейський - фото крок 9
З охололи коржів виріжте по формі кулі шари майбутнього торта. Якщо немає часу морочитися з декором, можете просто зібрати коржі один на іншому.
По бажанню, можна просочити коржі сиропом.
Я змащую коржі звичайним сметанним кремом зі згущеним молоком. А іноді взагалі просто вареним згущеним молоком, без сметани.
торт єврейський - фото крок 10
Кінець Podrovnyayte торт, щоб він був рівним.
Прикрасити торт можна готової мастикою і кулінарними шприцами з цукровою глазур'ю для нанесення написів.
торт єврейський - фото крок 11
У моєму випадку торт був оформлений як мішечок з золотом. Все залежить від фантазії! Дайте готовому торту настоятися в холодильнику, тоді він стане ще смачніше.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти