Торт єврейський
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, дуже ніжний торт з повітряних коржів на сметані з різною начинкою. Ось який справжній єврейський торт! Запишіть рецепт, щоб не забути і приготувати на радість рідним цей прекрасний торт!
Багато хто пробував єврейський торт, він дуже смачний, але простий. Секрет в приготуванні ніжних коржів на сметані з додаванням волоський горіхів, маку і родзинок. У розрізі такий торт виходить дуже цікавим, різні верстви відмінно поєднуються за смаком і в той же час роблять торт таким особливим. Для приготування знадобиться три яйця, крем, мука, обов'язково сода гашене оцтом, і різна начинка на три коржа.
Дивіться, як приготувати торт єврейський.
- Крем - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 1, 5 чайних ложки (погасити оцтом )
- Вершкове масло - 150 грам
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
- Мак - 0, 5 склянки
- Ізюм - 0, 5 склянки
Підготуйте інгредієнти.
Всього нам потрібно зробити три коржа. На один корж нам треба змішати півсклянки сметани, яйце і півсклянки цукру.
Розмішайте.
Додайте пів чайної ложки соди, гашеного оцтом.
Потім додайте півсклянки борошна.
Додайте родзинки (або мак, або какао. Я робила три різних коржа: з маком, горіхами і родзинками).
Розмішайте тісто. Влийте топлене масло.
Готове тісто перелийте в форму для випічки і відправте в розігріту до 180-190 З духовку.
Розмішайте тісто. Влийте топлене масло.
Готове тісто перелийте в форму для випічки і відправте в розігріту до 180-190 З духовку.
Випікайте до готовності, яку можна перевірити зубочисткою: якщо вона залишається сухою після проколювання, тоді корж готовий.
Також спечіть коржі з маком і горіхами (або какао).
З охололи коржів виріжте по формі кулі шари майбутнього торта. Якщо немає часу морочитися з декором, можете просто зібрати коржі один на іншому.
По бажанню, можна просочити коржі сиропом.
Я змащую коржі звичайним сметанним кремом зі згущеним молоком. А іноді взагалі просто вареним згущеним молоком, без сметани.
По бажанню, можна просочити коржі сиропом.
Я змащую коржі звичайним сметанним кремом зі згущеним молоком. А іноді взагалі просто вареним згущеним молоком, без сметани.
Кінець Podrovnyayte торт, щоб він був рівним.
Прикрасити торт можна готової мастикою і кулінарними шприцами з цукровою глазур'ю для нанесення написів.
Прикрасити торт можна готової мастикою і кулінарними шприцами з цукровою глазур'ю для нанесення написів.
У моєму випадку торт був оформлений як мішечок з золотом. Все залежить від фантазії! Дайте готовому торту настоятися в холодильнику, тоді він стане ще смачніше.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!