Рецепт Тонке вівсяне печиво фото

Тонке вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вівсянка, Крупи, Вершкове масло
Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, На швидку руку
Випічка, Печиво

Тонке, хрустке вівсяне печиво робиться дуже просто. Підкажу рецепт, як приготувати тонке вівсяне печиво. У вас не виникне труднощів з його приготуванням. Спробуйте і переконайтеся самі.

Печиво виходить хрустким, більше схожим на крекери. Звичайне вівсяне печиво часто м'яке, пишне, а ось це навпаки, тонке. Можна використовувати пластівці швидкого приготування або звичайні. Печиво подавайте після охолодження, а його залишки можна зберігати при кімнатній температурі кілька днів.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Коричневий цукор - 220 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Вівсянка - 170 грам
тонке вівсяне печиво - фото крок 1
1. Висипати коричневий цукор в каструлю, додайте в неї масло і поставте на середній вогонь.
тонке вівсяне печиво - фото крок 2
2. Розтопити масло і перемішайте його з цукром до отримання густої коричневої маси.
тонке вівсяне печиво - фото крок 3
3. Зніміть каструлю з вогню і додайте борошно, екстракт ванілі і сіль за смаком, все перемішайте і залиште на 10 хвилин.
тонке вівсяне печиво - фото крок 4
4. Як тільки суміш в каструлі охолоне і стане трохи теплою, вбийте в каструлю яйце і розмішайте за допомогою вилки, потім всипте вівсянку і знову перемішайте.
тонке вівсяне печиво - фото крок 5
5. За допомогою столової ложки викладайте тісто на деко, застелений пергаментним папером.
тонке вівсяне печиво - фото крок 6
6. Іншою стороною ложки трохи розмажте тісто по паперу, щоб вийшов тонкий шар.
тонке вівсяне печиво - фото крок 7
7. Поставте деко з печивом в заздалегідь розігріту до 180 градусів і випікайте протягом 8 хвилин, поки печиво не стане золотисто-коричневого кольору. Після приготування дістаньте печиво з духовки, остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти