Рецепт Тонке вівсяне печиво фото

Тонке вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло
Пісні страви
На обід , На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 24
Час приготування: 30 хв.

Тонке, хрустке вівсяне печиво робиться дуже просто. Підкажу рецепт, як приготувати тонке вівсяне печиво. У вас не виникне труднощів з його приготуванням. Спробуйте і переконайтеся самі.

Опис приготування:

Печиво виходить хрустким, більше схожим на крекери. Звичайне вівсяне печиво часто м'яке, пишне, а ось це навпаки, тонке. Можна використовувати пластівці швидкого приготування або звичайні. Печиво подавайте після охолодження, а його залишки можна зберігати при кімнатній температурі кілька днів.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Коричневий цукор - 220 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Вівсянка - 170 грам
тонке вівсяне печиво - фото крок 1
1. Висипати коричневий цукор в каструлю, додайте в неї масло і поставте на середній вогонь.
тонке вівсяне печиво - фото крок 2
2. Розтопити масло і перемішайте його з цукром до отримання густої коричневої маси.
тонке вівсяне печиво - фото крок 3
3. Зніміть каструлю з вогню і додайте борошно, екстракт ванілі і сіль за смаком, все перемішайте і залиште на 10 хвилин.
тонке вівсяне печиво - фото крок 4
4. Як тільки суміш в каструлі охолоне і стане трохи теплою, вбийте в каструлю яйце і розмішайте за допомогою вилки, потім всипте вівсянку і знову перемішайте.
тонке вівсяне печиво - фото крок 5
5. За допомогою столової ложки викладайте тісто на деко, застелений пергаментним папером.
тонке вівсяне печиво - фото крок 6
6. Іншою стороною ложки трохи розмажте тісто по паперу, щоб вийшов тонкий шар.
тонке вівсяне печиво - фото крок 7
7. Поставте деко з печивом в заздалегідь розігріту до 180 градусів і випікайте протягом 8 хвилин, поки печиво не стане золотисто-коричневого кольору. Після приготування дістаньте печиво з духовки, остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти