Рецепт Тонке тісто для піци італійське фото

Тонке тісто для піци італійське
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Піца вже давно увійшла в наш звичайний раціон. Це приголомшливе блюдо давно підкорило світ, і майже в кожній країні його стали готувати по-своєму. І майже кожна господиня намагалася його випікати.

Опис приготування:

Але насправді, як приготувати тонке тісто для піци італійське, майже ніхто і не знає. Скільки було експериментів з основою. А рецепт, який би наблизив до оригінального виконання, мною був знайде тільки недавно. Спробуйте обов'язково замісити дане тісто, і ви зрозумієте різницю.

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі живі - 25 грам
  • Оливкова олія - 20 грам
  • Цукор - 5 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Вода тепла - 250 мілілітрів
тонке тісто для піци італійське - фото крок 1
Воду залийте в ємність і розчиніть в ній дріжджі.
тонке тісто для піци італійське - фото крок 2
Додайте сіль, цукор, оливкова олія. Перемішайте до повного розчинення.
тонке тісто для піци італійське - фото крок 3
Просійте через сито в наш склад борошно і почніть замішувати тісто. Це займе близько 10 хвилин.
тонке тісто для піци італійське - фото крок 4
Розділити тісто 3 частини. Кожен загорніть в поліетиленовий пакет і залиште на півгодини в теплому місці.
тонке тісто для піци італійське - фото крок 5
Справжнє італійське тісто не слід розгортати качалкою. Через цей час його потрібно обминути і розтягнути руками за формою. Вдалою готування!

Схожі рецепти