Тісто з сирним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно прийшов до висновку, що просте тісто з борошна та вершкового масла прекрасно поєднується з солонуватим сирним сиром. Домашня випічка виходить соковитою, смачною і різноманітною. Спробуйте!
Розповім, як приготувати тісто з сирним сиром в домашніх умовах. З борошна, вершкового масла і жовтка формується просте тісто, яке розкладаємо по формах і випікаємо в духовці. Для начинки я використовую солонуватий сирний сир в поєднанні з вершками і спеціями. Для оздоблення та надання йому нотки свіжості, відмінно підійдуть красиві помідори черрі і зелень. Хай щастить!
- Борошно - 100 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - 50 мілілітрів
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 щіпка
- Базилік - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 60 грам
- Помідори черрі - За смаком
Розтираємо в крихту вершкове масло з борошном і одним яєчним жовтком.
Поступово замішуємо тісто. Воно повинно бути досить м'яким і ніжним.
Тісто тонко розгортаємо і розкладаємо по формах для тарталеток. Випікаємо тісто в духовці 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Перемішуємо до однорідної маси: сир, вершки, залишився яйце і білок, оливкова олія, чебрець, базилік і сіль.
Наповнюємо начинкою тарталетки.
Повертаємо їх в духовку ще на 20 хвилин.
Готову випічку прикрашаємо цілими помідори черрі. Смачного!