Тісто на ряжанка для булочок
(покроковий рецепт з фото)
Бездріжджове тісто на ряжанка дуже добре підійде для випічки різних булочок або пиріжків з начинкою. І тісто, і булочки з нього готуються дуже швидко, що досить зручно в домашніх умовах!
Приготуємо тісто на ряжанка для булочок в домашніх умовах. Таке тісто не вимагає особливих зусиль в готуванні, при цьому виходить дуже м'яким і податливим, не липне до рук. Відразу ж після приготування рекомендую починати формувати булочки, т.К. Подібне тісто не бажано залишати надовго. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Ряжанка - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
Виливаємо стакан ряжанки в глибоку ємність. Кладемо цукор, сіль і соду. Все ретельно перемішуємо.
Борошно обов'язково просіваємо перед додаванням в тісто.
Змішуємо борошно з ряжанкою, кладемо яйця.
Ретельно вимішуємо тісто до м'якого однорідного стану. При необхідності досипати ще борошна.
Готово!