Рецепт Тісто на ряжанка для булочок фото

Тісто на ряжанка для булочок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Американська кухня
Тісто
На швидку руку
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 25 хв.

Бездріжджове тісто на ряжанка дуже добре підійде для випічки різних булочок або пиріжків з начинкою. І тісто, і булочки з нього готуються дуже швидко, що досить зручно в домашніх умовах!

Опис приготування:

Приготуємо тісто на ряжанка для булочок в домашніх умовах. Таке тісто не вимагає особливих зусиль в готуванні, при цьому виходить дуже м'яким і податливим, не липне до рук. Відразу ж після приготування рекомендую починати формувати булочки, т.К. Подібне тісто не бажано залишати надовго. Хай щастить!

  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Ряжанка - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
тісто на ряжанка для булочок - фото крок 1
Виливаємо стакан ряжанки в глибоку ємність. Кладемо цукор, сіль і соду. Все ретельно перемішуємо.
тісто на ряжанка для булочок - фото крок 2
Борошно обов'язково просіваємо перед додаванням в тісто.
тісто на ряжанка для булочок - фото крок 3
Змішуємо борошно з ряжанкою, кладемо яйця.
тісто на ряжанка для булочок - фото крок 4
Ретельно вимішуємо тісто до м'якого однорідного стану. При необхідності досипати ще борошна.
тісто на ряжанка для булочок - фото крок 5
Готово!

Схожі рецепти