Рецепт Тісто на чуду фото

Тісто на чуду
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , Молочні продукти , Кефір
Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Національна страва, яке готують в Дагестані, це чуду. Це свого роду коржик, яка готується з начинкою (фарш, картопля, овочі, сир, картопля з зеленню і т. Д.). Готується тісто легко.

Опис приготування:

Тісто на чуду готується традиційним способом, а ось начинки можуть бути різними. За цим рецептом тісто на чуду виходить м'яким і в той же час еластичним. Дуже раджу приготувати це національне дагестанський блюдо-закуску. А як приготувати тісто на чуду, я зараз розповім.

Диву може бути закритою або з отвором. Готується коржик на сковороді, а потім поливається розтопленим маслом.

  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 3-4 склянки (скільки візьме)
тісто на чуду - фото крок 1
1. Для приготування тіста для чуду нам знадобиться кефір середньої жирності. Я зазвичай беру 2, 5% і трохи його підігрівають. Додаємо соду і чекаємо, поки вона погаситься, а потім додаємо сіль і борошно.
тісто на чуду - фото крок 2
2. Борошно додаємо поступово і починаємо замішувати тісто.
тісто на чуду - фото крок 3
3. Тісто повинне вийти еластичним і не братися до рук. Ми залишаємо його на 15 хвилин в теплому місці.
тісто на чуду - фото крок 4
4. Потім розгортаємо невеликі коржі товщиною не більше 0, 5 см і викладаємо начинку (будь-яку на ваш смак).
тісто на чуду - фото крок 5
5. Закриваємо нашу корж, добре пріплюснув краю. Після цього притискаємо її до столу, тим самим расплюснув.
тісто на чуду - фото крок 6
6. Розкачуємо нашу корж качалкою максимально тонко. Робіть це акуратно, щоб тісто не прорвалося.
тісто на чуду - фото крок 7
7. Ось так виглядає чуду перед відправкою на сковороду. Тісто виходить дуже еластичним. Головне - правильно його вимісити. Я довго вимішую тісто на столі, поки воно не перестане братися до рук.

Схожі рецепти