Тісто для вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 20 хв.
Домашня випічка - це завжди смачно, натурально і клопітно. Тісто для вафельниці може бути різним не тільки по складу, але і по консистенції. Даний рецепт є класичним.
Опис приготування:
Приготувати тісто для вафельниці можна за 20 хвилин. Вам знадобиться маргарин, мука, цукор, яйця і міксер. Відразу збивається яєчна маса, після чого поступово вводяться інші інгредієнти. Якщо не любите надто солодке тісто - зменшите кількість цукру.
- Маргарин - 200 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Ванільний цукор - 1 штука
1. Збиваємо яйця, поступово додаючи ванільний цукор. Маса повинна збільшитися в кілька разів.
2. Вводимо розтоплений маргарин, продовжуємо збивати. Маргарин не повинен бути надто гарячий, щоб не обпекти яйця.
3. Вводимо поступово борошно і цукор, продовжуючи збивати. Консіснетція повинна вийти трохи рідше, ніж на оладки.
4. От і все: тісто для вафельниці готове! Тепер наливайте по столовій ложці на поверхню вафельниці і випікайте!