Тісто для самси в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам хочеться приготувати самсу саме так, як годиться, щоб і тісто, і начинку зробити самостійно, тоді розповім, як приготувати тісто для самси в хлібопічці, це спростить вам роботу!
Цей рецепт приготування тіста для самси в хлібопічці вам сподобається, адже за допомогою цієї маленької кухонної чарівниці можна домогтися в досить швидкий термін і без особливих зусиль саме того, чого наші бабусі і прабабусі домагалися шляхом довгого настоювання, накривання тільки освяченим рушником, щоб тісто підійшло і так далі. Зараз техніка дозволяє зробити красиве і пишне тісто завжди. Спробуйте!
- Вода - 250 мілілітрів
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 1.5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі сухі - 1.5 чайних ложки
- Спеції - 1 За смаком

1. Спочатку вливаємо в чашу хлібопічки "мокрі" комопненти - воду і масло. Додамо до них цукор і сіль, постараємося перемішати ретельно, щоб вони розчинилися.

2. Далі сюди ж додамо дріжджі, почекаємо, поки не з'являться бульбашки. Це буде означати, що реакція пішла і можна всипати борошно і додавати спеції.

3. Тепер можна ставити режим "дріжджове тісто" приблизно на півтори години, щоб тісто було добре перемішано і підійшло.

4. Ось таку красиву самсу можна з нього приготувати. Рекомендую!