Рецепт Тісто для самси в хлібопічці фото

Тісто для самси в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тісто
Пісні страви
На обід
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 47 хв.

Якщо вам хочеться приготувати самсу саме так, як годиться, щоб і тісто, і начинку зробити самостійно, тоді розповім, як приготувати тісто для самси в хлібопічці, це спростить вам роботу!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування тіста для самси в хлібопічці вам сподобається, адже за допомогою цієї маленької кухонної чарівниці можна домогтися в досить швидкий термін і без особливих зусиль саме того, чого наші бабусі і прабабусі домагалися шляхом довгого настоювання, накривання тільки освяченим рушником, щоб тісто підійшло і так далі. Зараз техніка дозволяє зробити красиве і пишне тісто завжди. Спробуйте!

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 1.5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі сухі - 1.5 чайних ложки
  • Спеції - 1 За смаком
тісто для самси в хлібопічці - фото крок 1
1. Спочатку вливаємо в чашу хлібопічки"мокрі" комопненти - воду і масло. Додамо до них цукор і сіль, постараємося перемішати ретельно, щоб вони розчинилися.
тісто для самси в хлібопічці - фото крок 2
2. Далі сюди ж додамо дріжджі, почекаємо, поки не з'являться бульбашки. Це буде означати, що реакція пішла і можна всипати борошно і додавати спеції.
тісто для самси в хлібопічці - фото крок 3
3. Тепер можна ставити режим"Дріжджове тісто" приблизно на півтори години, щоб тісто було добре перемішано і підійшло.
тісто для самси в хлібопічці - фото крок 4
4. Ось таку красиву самсу можна з нього приготувати. Рекомендую!

Схожі рецепти