Рецепт Тісто для пирогів з капустою фото

Тісто для пирогів з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Відмінний рецепт приготування тіста для пирогів з капустою - для вас! Швидше заходите і читайте, я із задоволенням поділюся з вами своєю знахідкою. Вдалий на все 100 рецепт, раджу всім спробувати!

Перед вами-рецепт, як приготувати тісто для пирогів з капустою, і я з великою радістю ділюся ним з вами! Мене цей рецепт ніколи не підводив: завжди виходить пластичне і м'яке тісто, яке добре піднімається, і завжди вдається. Рекомендую!

  • Борошно - 1 кілограм
  • Вода - 0.5 L (окріп)
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Масло рослинне - 25 грам
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Начинка - За смаком (у мене - капуста, зелень і цибулю)
тісто для пирогів з капустою - фото крок 1
1. В окріп додамо цукор, сіль, 25 г масла і стільки ж рослинного масла. Туди ж - яйця.
тісто для пирогів з капустою - фото крок 2
2. Просеем борошно з дріжджами і змішаємо з цією сумішшю. Нехай тепер тісто настоїться два години, підніметься.
тісто для пирогів з капустою - фото крок 3
3. Поки тісто настоюється, приготуйте начинку. Я обсмажити цибулю, потім додала капусту і зелень, загасила зі спеціями.
тісто для пирогів з капустою - фото крок 4
4. Готове тісто ділимо на дві частини. Одну частину розкачати за формою, роблячи бортики. Викладаємо начинку і зверху розподіляємо другу частину тесту. Я роблю із залишків прикраса у вигляді косички.
тісто для пирогів з капустою - фото крок 5
5. Дайте пирогу постояти приблизно півгодини на деку, а потім починайте випікати при 180 градусах 40 хвилин. Ось такий вийде красень!

Схожі рецепти