Тісто для пирогів з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Відмінний рецепт приготування тіста для пирогів з капустою - для вас! Швидше заходите і читайте, я із задоволенням поділюся з вами своєю знахідкою. Вдалий на все 100 рецепт, раджу всім спробувати!
Опис приготування:
Перед вами-рецепт, як приготувати тісто для пирогів з капустою, і я з великою радістю ділюся ним з вами! Мене цей рецепт ніколи не підводив: завжди виходить пластичне і м'яке тісто, яке добре піднімається, і завжди вдається. Рекомендую!
- Борошно - 1 кілограм
- Вода - 0.5 L (окріп)
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Вершкове масло - 25 грам
- Масло рослинне - 25 грам
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Начинка - За смаком (у мене - капуста, зелень і цибулю)
1. В окріп додамо цукор, сіль, 25 г масла і стільки ж рослинного масла. Туди ж - яйця.
2. Просеем борошно з дріжджами і змішаємо з цією сумішшю. Нехай тепер тісто настоїться два години, підніметься.
3. Поки тісто настоюється, приготуйте начинку. Я обсмажити цибулю, потім додала капусту і зелень, загасила зі спеціями.
4. Готове тісто ділимо на дві частини. Одну частину розкачати за формою, роблячи бортики. Викладаємо начинку і зверху розподіляємо другу частину тесту. Я роблю із залишків прикраса у вигляді косички.
5. Дайте пирогу постояти приблизно півгодини на деку, а потім починайте випікати при 180 градусах 40 хвилин. Ось такий вийде красень!