Тісто для перепечу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.
За даним рецептом можна без особливих зусиль приготувати тісто для перепечу. Продукти використовуються найдоступніші, тісто же замішується дуже швидко. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Для приготування даного тесту використовується кефір. Сода або розпушувач не повинні додаватися. З готового тіста без особливих зусиль можна зробити перепечи, а потім наповнити їх будь-якою начинкою і відправити в духовку. Вийде смачна і швидка випічка на швидку руку.
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 350 грам
- Кефір - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
У миску просійте борошно.
Додайте сіль і цукор. Перемішайте.
Зробіть в центрі невелике заглиблення і вбийте куряче яйце.
Влийте кефір.
Замісити тісто. Залиште його на 20 хвилин, щоб утворилася клейковина.
Ось таке тісто для перепечу вийшло! Зберігати його можна в морозильній камері або ж використовувати відразу. При необхідності наповніть перепечи начинкою і запечіть їх у духовці.