Тісто для перепечу
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом можна без особливих зусиль приготувати тісто для перепечу. Продукти використовуються найдоступніші, тісто же замішується дуже швидко. Беріть на замітку!
Для приготування даного тесту використовується кефір. Сода або розпушувач не повинні додаватися. З готового тіста без особливих зусиль можна зробити перепечи, а потім наповнити їх будь-якою начинкою і відправити в духовку. Вийде смачна і швидка випічка на швидку руку.
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 350 грам
- Кефір - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
У миску просійте борошно.
Додайте сіль і цукор. Перемішайте.
Зробіть в центрі невелике заглиблення і вбийте куряче яйце.
Влийте кефір.
Замісити тісто. Залиште його на 20 хвилин, щоб утворилася клейковина.
Ось таке тісто для перепечу вийшло! Зберігати його можна в морозильній камері або ж використовувати відразу. При необхідності наповніть перепечи начинкою і запечіть їх у духовці.