Рецепт Заварне тісто для перепечу фото

Заварне тісто для перепечу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Заварне тісто
Пісні страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо вам подобається експериментувати на кухні, тоді пропоную вам цікавий варіант, як приготувати заварне тісто для перепечу. Дуже просто і не гірше класичного рецепту.

Опис приготування:

Перепеч - прекрасний варіант домашньої випічки, так як їм можна приготувати з абсолютно будь-якою начинкою, яка вам до смаку. Але експериментувати можна не тільки з наповненням, але і з основою. Тому, представляю вам простий рецепт заварного тісто для перепечу.

1. Для початку в склянці теплої води розчинити дріжджі. Додайте цукор, розмішайте все і залиште на 15-25 хвилин.

2. Рослинна олія з'єднайте з 3 ложками борошна і як слід перемішайте до однорідності. Тонкою цівкою влийте окріп, постійно помішуючи.

3. Коли дріжджі почали"працювати" додайте їх в заварену, вже трохи остигнула, суміш і перемішайте.

4. Тепер прийшов час поступово всипати просіяне з сіллю борошно і замішувати тісто.

5. Важливо з борошном не переборщити, так як заварне тісто для перепечу в домашніх умовах має бути м'яким і навіть трохи липнути до рук на цьому етапі.

6. Накрийте його чистим рушником і залиште в теплі на 1-1.5 годину.

7. Потім викладіть тісто на присипану борошном поверхню і при необхідності додайте ще трохи борошна. От і все, можна приступати до ліплення перепечу.

  • Дріжджі - 50 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Окріп - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 3 Ст. Ложки(+ для замісу тіста)
Перепеч - прекрасний варіант домашньої випічки, так як їм можна приготувати з абсолютно будь-якою начинкою, яка вам до смаку. Але експериментувати можна не тільки з наповненням, але і з основою. Тому, представляю вам простий рецепт заварного тісто для перепечу.

1. Для початку в склянці теплої води розчинити дріжджі. Додайте цукор, розмішайте все і залиште на 15-25 хвилин.

2. Рослинна олія з'єднайте з 3 ложками борошна і як слід перемішайте до однорідності. Тонкою цівкою влийте окріп, постійно помішуючи.

3. Коли дріжджі почали"працювати" додайте їх в заварену, вже трохи остигнула, суміш і перемішайте.

4. Тепер прийшов час поступово всипати просіяне з сіллю борошно і замішувати тісто.

5. Важливо з борошном не переборщити, так як заварне тісто для перепечу в домашніх умовах має бути м'яким і навіть трохи липнути до рук на цьому етапі.

6. Накрийте його чистим рушником і залиште в теплі на 1-1.5 годину.

7. Потім викладіть тісто на присипану борошном поверхню і при необхідності додайте ще трохи борошна. От і все, можна приступати до ліплення перепечу.

Схожі рецепти