Тісто для локшинорізки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам захотілося на вечерю чи обід приготувати пасту, а готових макаронів під рукою не виявилося, то ви можете з легкістю зробити локшину за допомогою локшинорізки в домашніх умовах.
Якщо ви хочете знати, як приготувати тісто для локшинорізки, то прочитайте цей рецепт. Складові, які входять до складу домашньої локшини, завжди є під рукою у будь-якої господині. А якщо у вас немає локшинорізки, то можна обійтися і звичайною качалкою і кухонним ножем.
- Борошно - 400 грам
- Жовтки - 8 штук
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Сіль - 3 грами
- Вода - 1 Ст. Ложка

Всі інгредієнти необхідно змішати в мисці, замісіть тісто. Вимішуйте його руками близько десяти хвилин, щоб воно вийшло еластичним і щільним.

Пропустіть тісто через лапшерезку з роликом кілька разів. Потім, коли пласт тесту стане досить тонким, поміняйте насадку і наріжте тісто на тонкі смужки.

Готову локшину можна зразу відварювати. Якщо ви хочете її зберігати, тоді посипте локшину борошном і відкладіть в морозильну камеру.