Рецепт Тісто для локшинорізки фото

Тісто для локшинорізки
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто
На швидку руку
Випічка

Якщо вам захотілося на вечерю чи обід приготувати пасту, а готових макаронів під рукою не виявилося, то ви можете з легкістю зробити локшину за допомогою локшинорізки в домашніх умовах.

Якщо ви хочете знати, як приготувати тісто для локшинорізки, то прочитайте цей рецепт. Складові, які входять до складу домашньої локшини, завжди є під рукою у будь-якої господині. А якщо у вас немає локшинорізки, то можна обійтися і звичайною качалкою і кухонним ножем.

  • Борошно - 400 грам
  • Жовтки - 8 штук
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
  • Сіль - 3 грами
  • Вода - 1 Ст. Ложка
тісто для локшинорізки - фото крок 1
Всі інгредієнти необхідно змішати в мисці, замісіть тісто. Вимішуйте його руками близько десяти хвилин, щоб воно вийшло еластичним і щільним.
тісто для локшинорізки - фото крок 2
Пропустіть тісто через лапшерезку з роликом кілька разів. Потім, коли пласт тесту стане досить тонким, поміняйте насадку і наріжте тісто на тонкі смужки.
тісто для локшинорізки - фото крок 3
Готову локшину можна зразу відварювати. Якщо ви хочете її зберігати, тоді посипте локшину борошном і відкладіть в морозильну камеру.

Схожі рецепти