Рецепт Тістечко листкове з кремом фото

Тістечко листкове з кремом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це тістечко дуже схоже на Наполеон, таке ж смачне і просто тане в роті. Крем для тістечок приготуємо з жирних вершків.

Опис приготування:

Як приготувати тістечко листкове з кремом?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

2. У сотейнику на середньому вогні доведіть до кипіння воду, олія, молоко, цукор і сіль.

3. Зніміть сотейник з вогню і введіть просіяне борошно. Поверніть сотейник на вогонь і інтенсивно помішуйте протягом 15 секунд, суміш повинна виглядати блискучою, як мокрий пісок.

4. У мисці збийте 2 яйця і білок. Борошняну суміш почніть збивати міксером і поступово введіть злегка збиті раніше яйця. Збивайте до однорідної маси.

5. Готове тісто перекладіть в пакет з дірочкою або спеціальний кулінарний рукав і видавіть на пергамент тістечка (діаметр - 5 см).

6. Запікайте тістечка в розігрітій духовці протягом 15 хвилин, потім відкрийте дверцята духовки, понизьте температуру до 180 і запікайте ще хвилин 8, тістечка повинні стати золотистими.

7. Вимкніть духовку, але тістечка Не вибирайте. Проріжте збоку невеликі отвори, щоб вийшов пар. Залиште в духовці на хвилин 40. Потім витягніть і залиште до повного охолодження.

8. Збийте вершки, через хвилину додавши пудру і ванілін, продовжуючи збивати. Повинна вийти щільна маса.

9. Тістечка розріжте наполовину уздовж і викладіть крем. Прикрасьте пудрою.

Смачного!

  • Яйця - 2 штуки
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Вершки жирні - 550 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 1 Склянка (або більше до смаку)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Як приготувати тістечко листкове з кремом?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

2. У сотейнику на середньому вогні доведіть до кипіння воду, олія, молоко, цукор і сіль.

3. Зніміть сотейник з вогню і введіть просіяне борошно. Поверніть сотейник на вогонь і інтенсивно помішуйте протягом 15 секунд, суміш повинна виглядати блискучою, як мокрий пісок.

4. У мисці збийте 2 яйця і білок. Борошняну суміш почніть збивати міксером і поступово введіть злегка збиті раніше яйця. Збивайте до однорідної маси.

5. Готове тісто перекладіть в пакет з дірочкою або спеціальний кулінарний рукав і видавіть на пергамент тістечка (діаметр - 5 см).

6. Запікайте тістечка в розігрітій духовці протягом 15 хвилин, потім відкрийте дверцята духовки, понизьте температуру до 180 і запікайте ще хвилин 8, тістечка повинні стати золотистими.

7. Вимкніть духовку, але тістечка Не вибирайте. Проріжте збоку невеликі отвори, щоб вийшов пар. Залиште в духовці на хвилин 40. Потім витягніть і залиште до повного охолодження.

8. Збийте вершки, через хвилину додавши пудру і ванілін, продовжуючи збивати. Повинна вийти щільна маса.

9. Тістечка розріжте наполовину уздовж і викладіть крем. Прикрасьте пудрою.

Смачного!

Схожі рецепти