Тістечко «картопля» заварне
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і улюблене тістечко "картошка" готується дуже просто. Приготування не вимагає наявності будь-яких спеціальних навичок. Я розповім, як приготувати тістечко "картошка" заварне. Смакота!
Найбільш трудомісткою частиною цього рецепта вважається приготування заварного крему. Готується він на молочній основі. Тут важливо не допускати появи грудочок. Варити такий крем слід на тихому вогні, постійно помішуючи. Все вдасться!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
Насамперед займемося приготуванням горіховою основи для тістечок. Для цього спочатку слід подрібнити в блендері горіхи, а потім насипати трохи какао. Все ретельно перемішайте.
Тепер приступимо до складного моменту. Будемо готувати крем. Для цього необхідно залити молоком борошно, цукор і трохи ваніліну. Потім додайте збите яйце і ретельно перемішайте масу. Після чого суміш необхідно поставити на самий тихий вогонь (щоб молоко не пригоріло до дна і стінок каструлі).
Далі знімаємо крем з вогню і додаємо туди вершкове масло. Важливо зробити це швидко, щоб суміш не встигла загуснути.
У ще гарячий крем всипаємо горіхову масу. Гарненько перемішуємо її, даємо трохи охолонути.
Через 20-30 хвилин починаємо формувати з отриманої суміші кульки. Прикрасити їх можна на свій смак. Я обваляти тістечка в крихті какао і прикрасила зверху збитими вершками.
Вийшло красиво і дуже смачно!
Смачного!
Вийшло красиво і дуже смачно!
Смачного!