Рецепт Тістечко «картопля» класичне по ГОСТу фото

Тістечко «картопля» класичне по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло, Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Тістечко

Це прекрасне ласощі знайоме всім з дитинства. Сьогодні я нагадаю рецепт і розповім, як приготувати тістечко "картошка" класичне по ГОСТу. Діти і дорослі будуть в захваті, гарантую!

Цей рецепт допоможе вам швидко і легко приготувати улюблений десерт, який знайомий всім з дитинства. Легкість приготування картоплі робить її універсальною для всіх. Повірте, вона сподобається і дітям, і дорослим. Відмінно підійде і до чаю, і кава, і до молока, і до какао. Смачного!

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 80 грам
  • Крохмаль - 20 грам
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Згущене молоко - 50 грам
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
1
Для початку необхідно приготувати бісквіт з підігрівом. Для цього в окремій ємності змішуємо яйця і цукор, ставимо посуд на водяну баню і збиваємо до пишної піни.
2
Духовку розігріваємо до 200 градусів. У яєчну суміш додаємо борошно і перемішуємо. Випікаємо протягом 15 хвилин і залишаємо на просушку мінімум на ніч.
3
Перемелюємо в блендері підсохлий бісквіт в борошно. В цей час готуємо крем. Для цього змішуємо вершкове масло, цукрову пудру, ваніль, згущене молоко і коньяк. Збиваємо крем і відкладаємо в холодильник.
4
Змішуємо крем з бісквітної борошном і формуємо картоплі. Цукрову пудру змішуємо з какао і мачає картоплі в суміші.
5
Робимо поглиблення і імітуємо картопляні вічка. Можна прикрасити шматочками горішків. Картопля готова, смачного!

Схожі рецепти