Тістечко «картопля» класичне по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Це прекрасне ласощі знайоме всім з дитинства. Сьогодні я нагадаю рецепт і розповім, як приготувати тістечко "картошка" класичне по ГОСТу. Діти і дорослі будуть в захваті, гарантую!
Цей рецепт допоможе вам швидко і легко приготувати улюблений десерт, який знайомий всім з дитинства. Легкість приготування картоплі робить її універсальною для всіх. Повірте, вона сподобається і дітям, і дорослим. Відмінно підійде і до чаю, і кава, і до молока, і до какао. Смачного!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 80 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 130 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Згущене молоко - 50 грам
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
1
Для початку необхідно приготувати бісквіт з підігрівом. Для цього в окремій ємності змішуємо яйця і цукор, ставимо посуд на водяну баню і збиваємо до пишної піни.
2
Духовку розігріваємо до 200 градусів. У яєчну суміш додаємо борошно і перемішуємо. Випікаємо протягом 15 хвилин і залишаємо на просушку мінімум на ніч.
3
Перемелюємо в блендері підсохлий бісквіт в борошно. В цей час готуємо крем. Для цього змішуємо вершкове масло, цукрову пудру, ваніль, згущене молоко і коньяк. Збиваємо крем і відкладаємо в холодильник.
4
Змішуємо крем з бісквітної борошном і формуємо картоплі. Цукрову пудру змішуємо з какао і мачає картоплі в суміші.
5
Робимо поглиблення і імітуємо картопляні вічка. Можна прикрасити шматочками горішків. Картопля готова, смачного!