Тістечко-чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не любите чизкейки, то ви просто не пробували смачні! Їх неможливо не любити, особливо домашні види. Свіжі, м'які, з насиченим вершковим смаком. Цей варіант один з подібних. Пробуйте!
Зараз все більше популярна тема - "солодкий бар", тому пропоную нарізати готовий виріб середніми шматочками для подачі. А перед цим вам необхідно дізнатися про те, як приготувати тістечко-чізкейк. Основа буде хрусткою, а начинка ніжної. І для любителів кислинки додамо лимонного смаку. Випічка сподобається багатьом.
- Цукрове печиво - 10 штук
- Вершковий сир - 480 грам
- Цукор білий - 200 грам
- Цукор коричневий - 60 грам
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Крем - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 2 щіпки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 2, 5 чайних ложки
1. Спочатку зробіть основу. Подрібніть печиво в крихту. Масло розтопіть. Потім перемішайте разом коричневий цукор, щіпку солі, масло і крихту.
2. Отриману основу розподіліть по дну і боків форми для випічки з фольгою. Запікайте її 10 хвилин в духовці при 190 градусах.
3. А поки займіться кремом. Збийте міксером сир і цукор протягом хвилини.
4. Далі додайте сіль, сік і цедру лимона, сметану, ванілін і яйця. Продовжуйте збивати до єдиної консистенції.
5. Розподіліть отриману суміш в основі. Поставте запікатися чізкейк на 45 хвилин при 190 градусах в духовці. Потім остудіть його 30 хвилин і відправте в холодильник на ніч.
6. Перед подачею наріжте випічку шматочками. Тістечко-чізкейк готовий! Насолоджуйтесь!