Тістечка «макарони»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і повітряний французький десерт, який підкорив весь світ. Його ціна в магазинах настільки велика, що мені рішуче захотілося зробити його будинку. Розповім, як приготувати тістечка «Макарони».
Цей десерт підкорив весь світ, він легкий і делікатний. Важливо дотримуватися рецептуру при приготуванні, адже десерт вимагає зусиль і витримки. Макарони наповнюють таким же ніжним кремом. Але треба сказати, що і без крему ці мигдальні печенюшки шалено смачні.
- Мигдалеве борошно - 135 грам
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Білки курячі - 3 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Харчовий барвник - За смаком
1
З'єднайте миндальную борошно з цукровою пудрою і просійте два рази через сито в миску.
2
У чашу міксера викладіть курячі білки, збивайте на максимальних обертах і поступово вводите по столовій ложці цукру, ванільний екстракт.
3
Коли утворилися міцні піки, то порційно додавайте миндальную борошно з цукровою пудрою.
4
Вимкніть міксер і лопаткою зніміть тісто зі стінок, перемішуйте його зверху вниз, щоб збагатити киснем (для кольорових додайте харчовий барвник)
5
Перекладіть тісто в кондитерський мішок. Застелите пергаментом деко і відсадити тісто кругляшками однакового розміру. Візьміться за деко двома руками і постукайте листом про стіл, щоб вирівняти поверхню заготовок.
6
Залиште деко на 15-60 хвилин в кімнаті, повинна утворитися тонка скоринка, а потім відправте в розігріту до 135-140 градусів духовку на 3 хвилини, залиште дверцята відчиненими.
7
Закрийте духовку і випікайте ще 15-16 хвилин, потім дістаньте з духовки і остудіть. При бажанні можете скріпити половинки печенек між собою за допомогою будь-якого крему або джему. Смачного!