Тірамісу з ananasami
(покроковий рецепт з фото)
Класичний італійський десерт в новому, незвичайно апетитному і цікавому варіанті. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт, як приготувати тірамісу з ананасами.
1. Відокремте акуратно білки від жовтків.
2. У глибоку миску надішліть цукор і білки, збийте до утворення щільних піків.
3. Жовтки збийте в окремій мисочці, dobavyte"Mascarpone & Quot.
4. Обережно з'єднайте обидві маси так, щоб не втратити легкість.
5. Заваріть чашку натуральної кави, остудіть його трохи. При бажанні використовувати в рецепт приготування тірамісу з ананасами можна лікер або інший алкоголь, який вам до душі. Додайте його трохи в кави для аромату і смаку.
6. Савоярді черзі умочуйте в каві і викладайте щільно один до одного в заздалегідь підготовлену форму.
7. Змастіть всі кремом, викладіть кільця ананасів.
8. Потім повторіть знову шари: savojardi, крем і фрукти.
При бажанні тірамісу з ананасами в домашніх умовах можна присипати зверху какао, однак і без нього буде дуже красиво і яскраво.
Надішліть форму в холодильник, щоб десерт трохи просочився. От і все, оригінально і дуже смачно.
- Маскарпоне - 500 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Консервовані ананаси - 300 грам
- Savojardi - 400 грам
2. У глибоку миску надішліть цукор і білки, збийте до утворення щільних піків.
3. Жовтки збийте в окремій мисочці, dobavyte"Mascarpone & Quot.
4. Обережно з'єднайте обидві маси так, щоб не втратити легкість.
5. Заваріть чашку натуральної кави, остудіть його трохи. При бажанні використовувати в рецепт приготування тірамісу з ананасами можна лікер або інший алкоголь, який вам до душі. Додайте його трохи в кави для аромату і смаку.
6. Савоярді черзі умочуйте в каві і викладайте щільно один до одного в заздалегідь підготовлену форму.
7. Змастіть всі кремом, викладіть кільця ананасів.
8. Потім повторіть знову шари: savojardi, крем і фрукти.
При бажанні тірамісу з ананасами в домашніх умовах можна присипати зверху какао, однак і без нього буде дуже красиво і яскраво.
Надішліть форму в холодильник, щоб десерт трохи просочився. От і все, оригінально і дуже смачно.