Панчо з ananasami
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете створити торт до святкового столу, то дізнайтеся, як приготувати Панчо з ананасами. Це соковитий торт зі сметанно-ананасною начинкою з ніжним бісквітним тестом. Він просто тане в роті.
Для цього торта можна використовувати і свіжий ананас, але він повинен бути стиглим, м'яким і соковитим. Перед тим як додавати його в начинку, засипте порізаний ананас столовою ложкою цукру і перемішайте.
Якщо ви любите горіхи, то для начинки ідеально підійдуть волоські горіхи, нарубані ножем на невеликі шматочки.
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 3 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 120 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Ананас консервований - 400 грам (банку)
- Шоколад - 100 грам (молочний або чорний)
Для початку приготуйте тісто, змішавши дві склянки цукру, сметану і яйця. Збийте це блендером. Потім в тісто висипте борошно з розпушувачем. Борошно краще просіяти, тоді бісквіт буде ніжніше.
Розділити тісто на дві частини, помістивши його в різні ємності. В одну з частин додайте какао. Це потрібно, щоб випекти один шоколадний бсквіт. Обидва бісквіт, і білий, і шоколадний випікайте в духовці по 25 хвилин при 180 градусах.
Коли бісквіт повністю охолоне, його потрібно розрізати. Світлий бісквіт розріжте довгим гострим ножем на два пласта. Один пласт збережіть цілим, а другу частину і шоколадний бісквіт наріжте невеликими квадратиками.
Тепер прийшов час зробити крем. Для цього збийте 600 грам сметани зі склянкою цукру. За смаком додайте ванільний екстракт. На цілий пласт світлого бісквіта викладіть кілька столових ложок крему, порізаний ананас і кілька кубиків остально бісквіта.
Сформуйте торт, поступово збираючи шматочки бісквіта і ананаса в гірку, прослаівая їх кремом. Частина крему потрібно залишити, щоб полити їм зібраний торт. Щоб його прикрасити, розтопіть шоколад і довільно нанесіть його краплями на торт.