Рецепт Тірамісу справжній італійський фото

Тірамісу справжній італійський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти , Без випічки , Тірамісу
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

За старих часів бабусі в Італії знали, як приготувати справжню італійську тірамісу. Готували цей десерт для дітей на сніданок. Саме цей італійський рецепт найвідоміший і улюблений багатьма.

Опис приготування:

До сих пір рецепт не змінився, просто розбийте у склянку свіже яйце і збийте його з цукром. За смаком додайте кави. А в основі цього легкого десерту лежить крем з маскарпоне. Готуйте самі і насолоджуйтеся!

  • Savojardi - 300 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Кава (готовий) - 250 мілілітрів
  • Какао - За смаком
1
Мартенс відділи Желтков. Потім збийте жовтки міксером, додавши лише половину цукру.
2
Як тільки жовтки побіліють, почніть додавати потроху охолоджений маскарпоне. В іншій мисці збийте білки з цукром, що залишився до стоячих піків.
3
Обережно введіть білки в сирну масу. Візьміть форму, в якій будете готувати тірамісу, змастіть дно кремом.
4
Печиво"Савоярді" занурте в кави. Тільки це треба робити дуже швидко. Кладіть палички на крем. Зверху щедро намажте"Савоярді" кремом і зробіть ще один шар.
5
Вирівняйте поверхню і посипте гірким какао. Залиште десерт на пару годин в холодильнику.
6
Приємного чаювання!

Схожі рецепти