Тірамісу «хвилин»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 25 хв.
Улюблений багатьма італійський десерт, який просто тане в роті. Хочете навчитися готувати його швидко і просто? Тоді пропоную вам цікавий варіант, який напевно буде вам до смаку.
Опис приготування:
Перед вами чудовий рецепт, як приготувати Тірамісу"Хвилинка" . Крім спрощеного процесу я пропоную виключити з рецепта яйця і замінити їх вершками. Десерт виходить дуже ніжним, його можна пробувати вже через півгодини після приготування. Повірте, від він нього просто неможливо відірватися! Дуже рекомендую на замітку особливо тим, що любить десерти без зайвого клопоту.
- Маскарпоне - 450 грам
- Вершки - 1 Склянка (для збивання)
- Цукор - 1/2 склянки
- "Дамські пальчики" - 20-24 штук (печиво)
- Какао - За смаком(+ шоколад за бажанням)
- Лікер - За смаком
1. Насамперед поставте збивати вершки. Паралельно заваріть кави, за бажанням додавши лікер.
2. Цукор з'єднайте з Маскарпоне і за смаком влийте трохи лікеру.
3. Перекладіть в сир збиті вершки і перемішайте. Усе, крем готовий.
4. Савоярді або"Дамські пальчики" занурюйте в трохи остиглий кави і укладайте в форму.
5. На шар печива викладіть частина крему.
6. Присипте какао і повторіть процес ще раз.
7. Крем присипте просіяним какао і при бажанні прикрасьте десерт шоколадом.
8. Смачного!