Теплий смузі
(покроковий рецепт з фото)
Теплий смузі - хіт зими! густий, обволікає і зігріваючий. У складі тільки сезонні фрукти і прянощі, які допоможуть підбадьоритися.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати теплий смузі. Молоко рекомендую взяти мигдальне або кешью, або додати ложку горіхової пасти в смузі. Банан вибирайте стиглий і м'який. Для густоти і ситності в смузі можна додати вівсяні пластівці. Такий смузі підійде в якості першого сніданку або обідньої перекушування. Просто і смачно, беріть ідею на замітку!
- Яблуко - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Фініки - 2-4 штук
- Молоко рослинне - 1 Склянка
- Обкладинка - 1-2 Щепоток
- Кардамон - 1-2 Щепоток
- Апельсинова цедра - 1/4 чайних ложки
- Імбир мелений - 1/4 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Підігрійте молоко в ковшике.
Яблуко очистіть від шкірки, видаліть насіння, наріжте скибочками. Банан наріжте кружальцями. Фініки очистіть від кісточок.
Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
Теплий смузі готовий!