Теплий салат з овочів з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати теплий салат з овочів з оригінальним соусом на основі кетчупу і бальзамічного оцту. У цьому рецепті гармонійно поєднуються прості і складні смаки. Блюдо виходить цілком самостійним, підійде для обідньої трапези. Тому беріть на замітку ідею!
Шпинат в рецепті можна замінити на рукколу. Також смачно для такого теплого салату використовувати баклажан і болгарський перець.
- Картопля - 3-4 штук
- Кабачок - 1 штука
- Помідори черрі - 5-6 штук
- Шпинат - 1/4 пучка
- Кетчуп - 30 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Очистіть картоплю. Наріжте кабачок і картоплю кружальцями завтовшки півсантиметра.

Розігрійте гриль, змастіть маслом. Обсмажуйте картоплю і кабачок на грилі протягом 10-15 хвилин.

Для соусу змішайте кетчуп, бальзамічний оцет і рослинне масло. Додати сіль, поперчіть.

Викладіть овочі на грилі в тарілку, полийте соусом.

Прикрасьте зеленню і томатами черрі, порізаними на четвертинки.

Приємного вам апетиту!