Тепле морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Тепле морозиво, хіба таке може бути? повірте, я сама була в подиві, виявляється, буває й таке, причому, дуже смачне. Від такого морозива точно не заболить горло, до того ж воно корисне!
Приготувати тепле морозиво дуже легко і просто, слідуйте за рецептом і своєю фантазією. Для прикраси теплого морозива використовуйте всі, що знайдеться під рукою, особливо добре використовувати ягоди і шматочки фруктів. Від такого десерту будуть в захваті дорослі і діти!
- Ряжанка - 500 мілілітрів (або кефір)
- Крем - 60 грам (з низьким відсотком жирності)
- Цукор - 50 грам
- Желатин - 10 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування теплого морозива.
Замочіть желатин в холодній воді, дайте набрякнути йому протягом 5 хвилин.
Змішайте ряжанку, сметану, цукор і ванільний екстракт.
Збийте суміш ряжанки та сметани міксером.
Набряклий желатин перекладіть в сотейник і нагрійте, але не кип'ятіть.
Дайте желатину трохи охолонути.
Влийте желатин в суміш ряжанки та сметани, збивайте міксером 5 хвилин до пінки.
Налийте в kremankam, поставте в холодильник на 2 годину.
Прикрашайте тепле морозиво на свій смак і розсуд: шматочками печива, шоколаду, какао, міні-безе, фруктами, м'ятою.
У морозива дуже приємна і ніжна консистенція, воно схоже за смаком на крем-брюле, висвітлює, не надто солодке, то, що треба! Смачного!