Рецепт Тепле морозиво фото

Тепле морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Молочні продукти, Желатин
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок, Літні
Десерти, Морозиво

Тепле морозиво, хіба таке може бути? повірте, я сама була в подиві, виявляється, буває й таке, причому, дуже смачне. Від такого морозива точно не заболить горло, до того ж воно корисне!

Приготувати тепле морозиво дуже легко і просто, слідуйте за рецептом і своєю фантазією. Для прикраси теплого морозива використовуйте всі, що знайдеться під рукою, особливо добре використовувати ягоди і шматочки фруктів. Від такого десерту будуть в захваті дорослі і діти!

  • Ряжанка - 500 мілілітрів (або кефір)
  • Крем - 60 грам (з низьким відсотком жирності)
  • Цукор - 50 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
тепле морозиво - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування теплого морозива.
тепле морозиво - фото крок 2
Замочіть желатин в холодній воді, дайте набрякнути йому протягом 5 хвилин.
тепле морозиво - фото крок 3
Змішайте ряжанку, сметану, цукор і ванільний екстракт.
тепле морозиво - фото крок 4
Збийте суміш ряжанки та сметани міксером.
тепле морозиво - фото крок 5
Набряклий желатин перекладіть в сотейник і нагрійте, але не кип'ятіть.
тепле морозиво - фото крок 6
Дайте желатину трохи охолонути.
тепле морозиво - фото крок 7
Влийте желатин в суміш ряжанки та сметани, збивайте міксером 5 хвилин до пінки.
тепле морозиво - фото крок 8
Налийте в kremankam, поставте в холодильник на 2 годину.
тепле морозиво - фото крок 9
Прикрашайте тепле морозиво на свій смак і розсуд: шматочками печива, шоколаду, какао, міні-безе, фруктами, м'ятою.
тепле морозиво - фото крок 10
У морозива дуже приємна і ніжна консистенція, воно схоже за смаком на крем-брюле, висвітлює, не надто солодке, то, що треба! Смачного!

Схожі рецепти