Рецепт Тефтелі з начинкою фото

Тефтелі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Тефтелі

Напевно найсмачніше, що можна приготувати з м'ясного фаршу - це тефтелі. А сьогодні я розповім вам, як зробити неймовірно смачне ще смачніше за допомогою секретних інгредієнтів.

Рецепт приготування тефтелей з начинкою, який сьогодні пропоную вам я, на мій погляд, один з найкращих. Тут настільки добре підібрані всі інгредієнти, що страва виходить неймовірно смачним з чудовим благородним ароматом. Насправді, ці чудові тефтелі настільки смачні, що їх можна сміливо ставити навіть на святковий стіл, впевнена, ваші гості залишаться задоволені. Тут ми використовували просту начинку, але ви, звичайно ж, можете її трохи урізноманітнити, думаю, від цього смак страви нітрохи не постраждає. І навіть діти із задоволенням з'їдять парочку таких чудових тефтелей з сюрпризом всередині, адже набагато цікавіше і смачніше, коли в звичайних тефтелі є начинка. А приготувати їх дуже просто, тому негайно приступимо до справи, а ось і докладний рецепт тефтелей з начинкою з фото.

  • Фарш яловичий - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 8 зубчиків(4 - в фарш, 4 - в підливу)
  • Печериці - 200 грам
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Бринза - 100 грам
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки(2 - для обсмажування тефтелей, 2 - для соусу)
  • Помідори - 3 штуки
  • Сік томатний - 400 мілілітрів
  • Петрушка свіжа - 30 грам
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
тефтелі з начинкою - фото крок 1
У глибокій мисці змішуємо яловичий фарш, подрібнені часник (4 зубчики), грецькі горіхи, зелень і гриби. Розбиваємо куряче яйце, солимо і перчимо, потім ретельно перемішуємо всі інгредієнти до утворення однорідної маси.
тефтелі з начинкою - фото крок 2
З фаршу формуємо 10 рівних за розміром кульок, бринзу нарізаємо на 10 рівних частин. Тепер з кожної кульки фаршу робимо коржик і в її середину поміщаємо шматочок бринзи. Загортаємо краю коржі і формуємо акуратну тюфтельку.
тефтелі з начинкою - фото крок 3
Потім необхідно в глибокій сковороді розігріти оливкову олію (2 столові ложки) і обсмажити на ньому тефтелі з усіх боків до рум'яної скоринки. Накриваємо сковороду кришкою і вимикаємо вогонь.
тефтелі з начинкою - фото крок 4
Що залишився часник і ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо. У сковороді розігріваємо 2 столові ложки олії і обсмажуємо на ньому цибулю і часник до прозорого стану. Поки вони смажаться, ми подрібнюємо помідори до стану пюре за допомогою блендера, додаємо їх в сковороду і тушкуємо протягом 5 хвилин. Потім вливаємо томатний сік, додаємо сушений базилік, сіль і перець, ретельно перемішуємо все, і доводь до кипіння.
тефтелі з начинкою - фото крок 5
Переливаємо приготований соус в сковорідку з тюфтельками, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин. Наші ароматні тефтелі з сюрпризом готові, приємного апетиту!

Схожі рецепти