Тефтелі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Напевно найсмачніше, що можна приготувати з м'ясного фаршу - це тефтелі. А сьогодні я розповім вам, як зробити неймовірно смачне ще смачніше за допомогою секретних інгредієнтів.
Рецепт приготування тефтелей з начинкою, який сьогодні пропоную вам я, на мій погляд, один з найкращих. Тут настільки добре підібрані всі інгредієнти, що страва виходить неймовірно смачним з чудовим благородним ароматом. Насправді, ці чудові тефтелі настільки смачні, що їх можна сміливо ставити навіть на святковий стіл, впевнена, ваші гості залишаться задоволені. Тут ми використовували просту начинку, але ви, звичайно ж, можете її трохи урізноманітнити, думаю, від цього смак страви нітрохи не постраждає. І навіть діти із задоволенням з'їдять парочку таких чудових тефтелей з сюрпризом всередині, адже набагато цікавіше і смачніше, коли в звичайних тефтелі є начинка. А приготувати їх дуже просто, тому негайно приступимо до справи, а ось і докладний рецепт тефтелей з начинкою з фото.
- Фарш яловичий - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 8 зубчиків(4 - в фарш, 4 - в підливу)
- Печериці - 200 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Бринза - 100 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки(2 - для обсмажування тефтелей, 2 - для соусу)
- Помідори - 3 штуки
- Сік томатний - 400 мілілітрів
- Петрушка свіжа - 30 грам
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком