Рецепт Тефтелі з індички фото

Тефтелі з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка , Птах
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

М'ясо індички чудово підходить для тефтелей - дієтичне, nezhirnoe і malokaloriynoe, але разом з тим дуже поживне. Таке блюдо оцінять усі - і вони, хто стежить за фігурою, і мами з малюками.

Опис приготування:

Багато господинь обходять індичку стороною - не особливо жирне м'ясо при смаженні стає сухим, та й запікати всю тушку цілком не завжди є сенс. Але ж можна використовувати цю птицю і трохи по-іншому. Спробувати зробити тефтелі з індички. Вони виходять повітряні, всі просочені ароматним соусом. І тут вже головне встигнути за своєю порцією!

  • Філе indюshki - 700 грам
  • Пропарений рис - 250 грам
  • Помідори консервовані - 400 мілілітрів
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
тефтелі з індички - фото крок 1
Цибулю почистити від лушпиння, розрізати на кілька частин.
тефтелі з індички - фото крок 2
М'ясо індички вимити, нарізати кубиками і припустити разом цибулею через м'ясорубку.
тефтелі з індички - фото крок 3
У миску з фаршем додати яйце, сирої рис, сіль і перець.
тефтелі з індички - фото крок 4
Фарш добре вимісити, кілька разів відбити об стіл.
тефтелі з індички - фото крок 5
З фаршу сформувати тефтелі.
тефтелі з індички - фото крок 6
Цибулю почистити, нарізати кубиками.
тефтелі з індички - фото крок 7
Морква вимити, почистити, натерти на терці.
тефтелі з індички - фото крок 8
У сковороду влити рослинне масло, прогріти, обсмажити в ньому лук і морква до золотистого кольору. Помідори порізати і додати до овочів разом з соком з банки.
тефтелі з індички - фото крок 9
У обсмажені овочі влити кип'ячену воду і додати сіль. Перемішати, дати закипіти. Зняти з вогню.
тефтелі з індички - фото крок 10
Тефтелі викласти в форму для запікання, залити приготовленим соусом.
тефтелі з індички - фото крок 11
Накрити форму зверху фольгою. Запікати в духовці 1 годину при температурі 200 градусів.
тефтелі з індички - фото крок 12
Готові тефтелі подавати з салатом або гарніром. Смачного!

Схожі рецепти