Tartalettes (рецепт тесту)
(покроковий рецепт з фото)
Тарталетки - універсальні по своєму застосуванню вироби. Підходять для будь-якого столу, в тому числі фуршету, можуть наповнюватися як солодкою, так і солоною начинкою, а готуються швидко і просто.
Хочу розповісти вам дуже простий і легкий рецепт тесту для тарталеток. Якщо дотримуватися технологію, то все дуже просто. Готові тарталетки можна в теплому вигляді зсередини змастити збитим яйцем для того, щоб начинка не просочила шар тіста.
При використанні тарталеток для солодкої начинки в тісто можна додати 1 ст. L. Цукру. Отже, дивіться, як приготувати тарталетки (рецепт тесту).
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Маргарин - 100 грам
- Жовток - 1 штука
- Вода - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1
Змішайте сіль з борошном.
2
Жовток збийте з цукром. Можна використовувати віночок або міксер.
3
Холодне масло порубати ножем.
4
З'єднайте всі інгредієнти і, потроху додаючи борошно, замісіть тісто.
5
Загорніть тісто в поліетилен і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
6
Розкачайте тісто в пласт товщиною 3 мм.
7
Форми для тарталеток змастіть і накладіть на них пласт тесту, вдавите тісто в поглиблення. Потім приберіть надлишки тесту і відправте їх в холодильник на 30 хвилин.
8
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте тарталетки 15-20 хвилин.
9
Готові остиглі тарталетки можна заповнювати начинкою.