Тарт з трояндами з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо це не тільки смак, але ще і зовнішній вигляд. Те, що насамперед ми оцінюємо. Від цього залежить 40% успіху, а в даному рецепті такий гарний декор, що на нього можна просто милуватися і не є.
Вивчіть, як приготувати тарт з трояндами з яблук. Вам знадобляться доступні продукти, трохи фантазії і вільний час, щоб все вийшло. Ідея проста, але виглядає оригінально. Основа буде з пісочного тіста, яке ви робили не раз для подібної випічки, а така начинка буде використана вперше.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Вершкове масло - 180 грам(120 г - в тісто, 60 г - в начинку)
- Цукор білий - 1 Ст. Ложка
- Цукор коричневий - 45 грам
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Вода крижана - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Яблука кисло-солодкі - 4 штуки
1. Спочатку зробіть тісто. У міксері збийте протягом 1-ої хвилини борошно, цукор, сіль і масло.
2. Потім замішайте тісто руками. Загорніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на 1 час.
3. Після цього розділіть тісто на 4 рівних частини, так як зробимо 4 невеликих тарта.
4. Тепер кожну частину розкачайте і викладіть в середню формочку для випічки на дно і по краях. Видаліть зайві частини.
5. Далі розплавте масло і змішайте його з цукром. Змастіть отриманою сумішшю тісто.
6. Час яблук. Плоди розріжте на 4 частини, видаливши серцевину.
7. Потім наріжте яблука тонкими слайсами.
8. І перемішайте з лимонним соком. Надішліть яблука в мікрохвильовку на 1 хвилину при максимальній потужності.
9. Після цього крутите з яблук трояндочки, починаючи з серцевини. Скручуйте шматочки по 3-4 штуки на троянду.
10. Потім наповніть форму трояндочками.
11. Випікайте тарт 25-30 хвилин в духовці при 190 градусах. Приємного чаювання!