Тантуні
(покроковий рецепт з фото)
Тантуні - традиційне блюдо турецької кухні. Це лаваш з начинкою з обсмаженого м'яса або курки з овочами. Це дуже смачно і просто!
Блюдо традиційне Ттрецкое, тому точно дотримуйтесь рецептурі і технології приготування.
- Куряче філе - 200 грам
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Курку відварити і дрібно наріжте.
2. Обсмажте курку на олії до золотистого кольору.
3. Помідори і цибулю наріжте кубиком.
4. Додайте овочі в сковороду. Обсмажуйте всі разом.
5. Додайте зелень, приправити сіллю, поперчіть і обсмажуйте до випаровування рідини.
6. Викладіть начинку на край лаваша і скрутіть в тугий рулет.
7. Смачного!