Рецепт Тантуні фото

Тантуні
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Птах, Курка
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок

Тантуні - традиційне блюдо турецької кухні. Це лаваш з начинкою з обсмаженого м'яса або курки з овочами. Це дуже смачно і просто!

Блюдо традиційне Ттрецкое, тому точно дотримуйтесь рецептурі і технології приготування.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тантуні - фото крок 1
1. Курку відварити і дрібно наріжте.
тантуні - фото крок 2
2. Обсмажте курку на олії до золотистого кольору.
тантуні - фото крок 3
3. Помідори і цибулю наріжте кубиком.
тантуні - фото крок 4
4. Додайте овочі в сковороду. Обсмажуйте всі разом.
тантуні - фото крок 5
5. Додайте зелень, приправити сіллю, поперчіть і обсмажуйте до випаровування рідини.
тантуні - фото крок 6
6. Викладіть начинку на край лаваша і скрутіть в тугий рулет.
тантуні - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти