Свинина, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Свинина, запечена в рукаві, - дуже просте і смачне блюдо, приготоване в духовці. М'ясо виходить дуже м'яким, соковитим, ароматним за рахунок спецій. До запеченої свинині підійде будь-який гарнір.
До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини, запеченої в рукаві. В першу чергу м'ясо потрібно замаринувати, помістивши на всю ніч в холодильник, щоб як слід просочилося спеціями, гірчицею і розсолом. Потім свинина запікається в духовці приблизно 1 час. Хай щастить!
- Свиняча шия - 700 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції для м'яса - За смаком
М'ясо промийте та висушіть. Зробіть надрізи і нашпигуйте його часником.
Розведіть сіль з 1 ст.Л. Води. Отриманий розсіл наберіть у шприц і наколи їм м'ясо для рівномірно просолкі.
Присипте свинину з усіх боків перцем або спеціями для м'яса.
Тепер обмажте гірчицею.
Викладаємо м'ясо в пакет для запікання і залишаємо в холодильнику на всю ніч для маринування. Потім готуємо свинину 20 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці, після чого зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще 30 хвилин.
Щоб на м'ясі утворилася красива і рум'яна кірочка - відкрийте пакет для запікання за 10 хвилин до готовності.
Смачного!