Рецепт Свинина, запечена в рукаві фото

Свинина, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві

Свинина, запечена в рукаві, - дуже просте і смачне блюдо, приготоване в духовці. М'ясо виходить дуже м'яким, соковитим, ароматним за рахунок спецій. До запеченої свинині підійде будь-який гарнір.

До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини, запеченої в рукаві. В першу чергу м'ясо потрібно замаринувати, помістивши на всю ніч в холодильник, щоб як слід просочилося спеціями, гірчицею і розсолом. Потім свинина запікається в духовці приблизно 1 час. Хай щастить!

  • Свиняча шия - 700 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції для м'яса - За смаком
свинина, запечена в рукаві - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть. Зробіть надрізи і нашпигуйте його часником.
свинина, запечена в рукаві - фото крок 2
Розведіть сіль з 1 ст.Л. Води. Отриманий розсіл наберіть у шприц і наколи їм м'ясо для рівномірно просолкі.
свинина, запечена в рукаві - фото крок 3
Присипте свинину з усіх боків перцем або спеціями для м'яса.
свинина, запечена в рукаві - фото крок 4
Тепер обмажте гірчицею.
свинина, запечена в рукаві - фото крок 5
Викладаємо м'ясо в пакет для запікання і залишаємо в холодильнику на всю ніч для маринування. Потім готуємо свинину 20 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці, після чого зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще 30 хвилин.
свинина, запечена в рукаві - фото крок 6
Щоб на м'ясі утворилася красива і рум'яна кірочка - відкрийте пакет для запікання за 10 хвилин до готовності.
свинина, запечена в рукаві - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти