Свинина, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Страви зі свинини можна подавати як закуску і як гаряче з гарніром з картоплі або овочів. Свинину можна запікати в духовці у фользі, рукаві або під шубою з овочів.
Опис приготування:
Рецепт, як приготувати свинину, запечену в духовці, просто до неподобства простий! Але це зовсім не означає, що блюдо буде виглядати і куштували якось бідно. Навпаки: це той самий випадок, коли мінімалізм - на руку. Спробуйте!
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
Ми приготуємо разом з вами свинину, запечену в духовці. М'ясо свинини необхідно вимити й обсушити. З м'яса зрізаємо залишки кісток. Добре огляньте м'ясо, видаліть грубі шматки жиру.
З усіх боків натріть м'ясо спеціями і сіллю. Нашпигуйте м'ясо часником, розрізавши зубчики на кілька шматочків. Ножем в м'ясі зробіть проколи, вставте в них часник. Гірчицю з зернами викладіть на верхню частину м'яса. Розподіліть. Вона створить рум'яної скоринки при запіканні.
Загорніть м'ясо у фольгу. Покладіть на деко і розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо в духовці 2 годину.
От і все, готово! Подайте рум'яне м'ясо до столу.