Рецепт Свинина, запечена в духовці фото

Свинина, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Страви зі свинини можна подавати як закуску і як гаряче з гарніром з картоплі або овочів. Свинину можна запікати в духовці у фользі, рукаві або під шубою з овочів.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати свинину, запечену в духовці, просто до неподобства простий! Але це зовсім не означає, що блюдо буде виглядати і куштували якось бідно. Навпаки: це той самий випадок, коли мінімалізм - на руку. Спробуйте!

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
свинина, запечена в духовці - фото крок 1
Ми приготуємо разом з вами свинину, запечену в духовці. М'ясо свинини необхідно вимити й обсушити. З м'яса зрізаємо залишки кісток. Добре огляньте м'ясо, видаліть грубі шматки жиру.
свинина, запечена в духовці - фото крок 2
З усіх боків натріть м'ясо спеціями і сіллю. Нашпигуйте м'ясо часником, розрізавши зубчики на кілька шматочків. Ножем в м'ясі зробіть проколи, вставте в них часник. Гірчицю з зернами викладіть на верхню частину м'яса. Розподіліть. Вона створить рум'яної скоринки при запіканні.
свинина, запечена в духовці - фото крок 3
Загорніть м'ясо у фольгу. Покладіть на деко і розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо в духовці 2 годину.
свинина, запечена в духовці - фото крок 4
От і все, готово! Подайте рум'яне м'ясо до столу.

Схожі рецепти