Свинина з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Дуже красиве і святкове блюдо, здатне здивувати і порадувати ваших гостей! Соковиті свинячі відбивні запікаються з овочами і сиром в духовці, виходить дуже апетитно і смачно! Спробуйте!
Опис приготування:
Приготуємо свинину з сиром в домашніх умовах. М'ясо замаринуйте з цибулею і спеціями. Овочі подрібніть і обсмажте з томатною пастою. На фольгу кладемо шматочок м'яса, зверху викладаємо овочі, на овочі кладемо ще один шматочок свинини, присипаємо все сиром і запікаємо блюдо в духовці до готовності. Хай щастить!
- Свинина - 6 штук (корейка без кістки)
- Сир твердий - 200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
Свинину відбиваємо, солимо і перчимо. Присипаємо подрібненою цибулею і маринуємо 1 годину в холодильнику.
Часник натріть на тертці. Помідор, баклажан, перець поріжте кубиками.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до напівготовності, додайте томатну пасту. Ретельно все перемішайте.
Свинину також трохи обсмажити на олії.
На фольгу кладемо шматочок свинини.
Викладаємо зверху овочі.
Накриваємо овочі другим шматочком свинини.
Сформуйте з фольги подобу горщиків. Присипте м'ясо тертим сиром. Помістіть блюдо в духовку на 40 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!