Свинина в сметані в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування свинини в сметані в духовці досить простий і економний, щоб наступного разу напередодні застілля приготувати саме це блюдо! Спробуйте, швидко, смачно і ніжно при цьому!
Опис приготування:
Особисто мені таку свинину в сметані в духовці в домашніх умовах готувати - завжди в задоволення. Незважаючи на те, що діжонську гірчицю чомусь завжди поєднують з медом в маринадах, я ось цей солодкуватий присмак м'яса не дуже-то люблю. Зате зі сметаною… Ммм, як смачно! Відмінний виходить соус, тому і цей рецепт приготування свинини в сметані в духовці є одним з моїх улюблених, а значить, і коронних страв! Раджу його і вам!
- Свинина - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Дижонская гірчиця - 50 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо шматочками, якщо необхідно, - otbivaem, потім натираємо спеціями за смаком, змажемо маслом і відправимо в розігріту духовку на 15 хвилин.
2. Сир тремо на тертці, додамо гірчицю, сметану і ретельно цей соус перемішаємо. Якщо хочете - додайте і сюди спеції.
3. Отже, коли зазначений час м'ясо виймаємо, і кожен шматочок занурюємо в наш сметанний соус. Залишками поливаємо м'ясо зверху, і відправимо в духовку ще на 15-20 хвилин.
4. Блюдо готово! Смачного!