Рецепт Свинина в мультиварці «полярна зірка» фото

Свинина в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любите готувати не тільки смачно, але і швидко? Тоді простий рецепт свинини в мультиварці"Поларіс" з тиском вам обов'язково сподобається. Це апетитне блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

Якщо ви не знаєте, як зробити свинину в мультиварці "поларіс" смачно і швидко, тоді цей рецепт вам дасть відповіді на всі ваші запитання. Ніжне м'ясо з овочевою підливою - ідеальний варіант для сімейного обіду або вечері.

  • Свинина - 350 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон або вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
свинина в мультиварці
1. Спершу потрібно вимити, просушити і нарізати м'ясо. Рецепт приготування свинини в мультиварці "поларіс" підходить для будь-якої моделі, проте даний варіант розрахований на мультиварку-сковороварку. На дно чашу налити трохи рослинного масла і відправити туди м'ясо. У режимах Жарко, періодично помішуючи, обсмажити м'ясо близько 3 хвилин.
свинина в мультиварці
2. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. При бажанні також можна додати 1-2 зубчики часнику. Морква вимити, очистити і натерти на тертці. Надіслати в чашу і продовжувати смажити ще пару хвилин.
свинина в мультиварці
3. Посолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішати. Додати спеції за смаком, покласти лавровий лист або трави для аромату. Режим Жарка можна скасувати.
свинина в мультиварці
4. У невеликій кількості бульйону або води розвести борошно так, щоб не було грудочок. Додати до м'яса, перемішати і ввести ще трохи рідини. Включити режим Гасіння, тиск за замовчуванням - 2 з 25 хвилин. Залежно від розміру шматочків м'яса, свинина в мультиварці "поларіс" в домашніх умовах може готуватися від 20 до 35 хвилин.
свинина в мультиварці
5. В даному рецепті використано досить багато рідини, щоб вийшла підлива для гарніру. При бажанні можна додати трохи води. Готове м'ясо можна відразу подавати до столу, присипавши при бажанні свіжою зеленню.

Схожі рецепти