Свинина в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любите готувати не тільки смачно, але і швидко? Тоді простий рецепт свинини в мультиварці"Поларіс" з тиском вам обов'язково сподобається. Це апетитне блюдо для всієї родини.
Опис приготування:
Якщо ви не знаєте, як зробити свинину в мультиварці "поларіс" смачно і швидко, тоді цей рецепт вам дасть відповіді на всі ваші запитання. Ніжне м'ясо з овочевою підливою - ідеальний варіант для сімейного обіду або вечері.
- Свинина - 350 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Бульйон або вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Спершу потрібно вимити, просушити і нарізати м'ясо. Рецепт приготування свинини в мультиварці "поларіс" підходить для будь-якої моделі, проте даний варіант розрахований на мультиварку-сковороварку. На дно чашу налити трохи рослинного масла і відправити туди м'ясо. У режимах Жарко, періодично помішуючи, обсмажити м'ясо близько 3 хвилин.
2. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. При бажанні також можна додати 1-2 зубчики часнику. Морква вимити, очистити і натерти на тертці. Надіслати в чашу і продовжувати смажити ще пару хвилин.
3. Посолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішати. Додати спеції за смаком, покласти лавровий лист або трави для аромату. Режим Жарка можна скасувати.
4. У невеликій кількості бульйону або води розвести борошно так, щоб не було грудочок. Додати до м'яса, перемішати і ввести ще трохи рідини. Включити режим Гасіння, тиск за замовчуванням - 2 з 25 хвилин. Залежно від розміру шматочків м'яса, свинина в мультиварці "поларіс" в домашніх умовах може готуватися від 20 до 35 хвилин.
5. В даному рецепті використано досить багато рідини, щоб вийшла підлива для гарніру. При бажанні можна додати трохи води. Готове м'ясо можна відразу подавати до столу, присипавши при бажанні свіжою зеленню.