Свинина в фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я бачила як готує свинину у фользі в мультиварці моя подруга. Поки ми розмовляли, свинина приготувалася. Дегустація пройшла тут же, всі залишилися дуже задоволені, ну а я взяла рецепт собі на озброєння.
Приготована свинина в фользі в мультиварці просто тане в роті. Для запікання свинини ідеально підходить шия, прожилки сала зроблять м'ясо ідеальним. Я люблю запікати у фользі в мультиварці карбонад, вважаю цю частину свинки більш дієтичної. Виходить теж смачно і ніжно. Для запікання свинини в фользі в мультиварці можна використовувати різні маринади і спеції. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 800 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Вино біле - 100 грам
Підготувати продукти.
М'ясо замаринувати у вині зі спеціями.
На м'ясі зробити надрізи. Рясно посипати спеціями.
Шматки фольги покласти хрест навхрест. У центр покласти порізану моркву і часник, на нього викласти м'ясо.
Свинину загорнути у фольгу і покласти в мультиварку. На режимі "випічка" запікати 90 хвилин.
Смачного!