Рецепт Свинина на сковороді фото

Свинина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Часник , Імбир
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Любителям м'яса я хочу показати, як приготувати свинину на сковороді в азіатському стилі. Вона вийде пікантною і гострою завдяки спецій і гострої томатній пасті з перчиком чилі.

Опис приготування:

Готувати таке м'ясо дуже просто: воно всього лише з'єднується зі спеціями, маринується і швидко обсмажують. Ніякої зайвої метушні. На гарнір рекомендую подати відварний рис, краще нешліфований. Також можна доповнити таку свинину свіжими або вареними овочами.

  • Свинина - 300-400 грам (з сальними прошарками)
  • Часник - 1 зубчик
  • Імбир подрібнений - 0, 5 чайних ложки
  • Томатна паста чилі - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
свинина на сковороді - фото крок 1
М'ясо ріжемо невеликими шматочками і відправляємо в миску. Туди ж відправляємо всі інші інгредієнти. Часник подрібніть через чеснокодавку.
свинина на сковороді - фото крок 2
Перемішайте все з м'ясом і залиште маринуватися на 20 хвилин.
свинина на сковороді - фото крок 3
Добре розігрійте сковороду і обсмажте на ній шматочки свинини до золотистої скоринки з обох сторін.
свинина на сковороді - фото крок 4
Подавайте м'ясо гарячим з будь-яким гарніром. Ідеально підходить відварний рис.

Схожі рецепти