Рецепт Svarene вино фото

Svarene вино
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Фрукти, Яблука, Апельсин
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Напої

Взимку я відвідала Прагу, і, мушу зізнатися, цей напій дуже мене вразив! ніжний, терпкий, ароматний, він хороший і взимку, і холодними вечорами міжсезоння теж прекрасний. Обов'язково спробуйте!

Звичайно, при приготуванні цього напою, можна "пограти з прянощами", щось відняти або додати. Але якщо ви хочете приготувати саме зварений вино по-чеськи, то раджу точно слідувати рецептурою!

  • Вино polusuhoe - 750 мілілітрів (червоне)
  • Яблуко - 1/2 штуки
  • Апельсин - 1 штука
  • Імбир - 2 щіпки (мелений)
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Гвоздика бутон - 4 штуки
  • Кардамон - 2 штуки
  • Перець - 4 штуки (запашний)
  • Цукор ванільний - 1 Ст. Ложка
Svarene вино - фото крок 1
1. З апельсина зріжте шкірку, яблуко наріжте кубиком.
Svarene вино - фото крок 2
2. Вино вилийте в каструлю, додайте яблуко з апельсином.
Svarene вино - фото крок 3
3. Приготуйте спеції.
Svarene вино - фото крок 4
4. Додайте в каструлю спеції і ванільний цукор. Нагрійте на повільному вогні, але немає аргументів кипіння.
Svarene вино - фото крок 5
5. Зніміть з вогню, дайте настоятися 10 хвилин, потім процідити.
Svarene вино - фото крок 6
6. Подавайте відразу, поки вино тепле. Смачного!

Схожі рецепти