Svarene вино
(покроковий рецепт з фото)
Взимку я відвідала Прагу, і, мушу зізнатися, цей напій дуже мене вразив! ніжний, терпкий, ароматний, він хороший і взимку, і холодними вечорами міжсезоння теж прекрасний. Обов'язково спробуйте!
Звичайно, при приготуванні цього напою, можна "пограти з прянощами", щось відняти або додати. Але якщо ви хочете приготувати саме зварений вино по-чеськи, то раджу точно слідувати рецептурою!
- Вино polusuhoe - 750 мілілітрів (червоне)
- Яблуко - 1/2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Імбир - 2 щіпки (мелений)
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
- Гвоздика бутон - 4 штуки
- Кардамон - 2 штуки
- Перець - 4 штуки (запашний)
- Цукор ванільний - 1 Ст. Ложка
1. З апельсина зріжте шкірку, яблуко наріжте кубиком.
2. Вино вилийте в каструлю, додайте яблуко з апельсином.
3. Приготуйте спеції.
4. Додайте в каструлю спеції і ванільний цукор. Нагрійте на повільному вогні, але немає аргументів кипіння.
5. Зніміть з вогню, дайте настоятися 10 хвилин, потім процідити.
6. Подавайте відразу, поки вино тепле. Смачного!