Апельсинове вино
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.
Терпкий і екзотичний смак цього вина закрутить вам голову. Приготувати апельсинове вино нескладно, а виходить напій набагато смачніше і значно дешевше магазинного. Спробуйте!
Опис приготування:
До готового провину можна додати в келих фрукти. Добре поєднуватися будуть персики, ожина або м'ята.
- Вино - 2 штуки (пляшка сухого білого)
- Гвоздика - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Апельсин - 2 штуки
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть апельсин від шкірки по спіралі. Зручно для цього використовувати спеціальний ніж для чистки моркви і картоплі.
Варене вино, гвоздику, лавровий лист, лікери та цукор. Перемішуйте, поки цукор не розтане.
Розкладіть спіралі з цедри апельсина по пляшках. Слідом розлийте вино. Додайте в кожну пляшку трохи гвоздики і лаврового листа.
Закупорте пляшки, охолодіть їх і залиште в холодильнику на тиждень.