Рецепт Суп з яловичини з вермішеллю фото

Суп з яловичини з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина, Говяжа вирізка, Вермішель
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Супи

Супи з вермішеллю кожен з нас їв з самого дитинства. Досить зварити м'ясний бульйон і додати пару овочів, щоб вийшло повноцінне блюдо. Тому я часто роблю його з даного рецептом.

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати суп з яловичини з вермішеллю. Він стане в нагоді багатьом господиням, які шукають ситні блюда для всієї родини. Подібний рецепт точно сподобається чоловікам. М'ясо можете замінити на інше, наприклад, свинину. Але найкраще вибрати м'якоть, а ти не кість, буде більш насичений смак бульйону.

  • Яловичина, м'якоть - 200 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вермішель - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Вода - 3 L
суп з яловичини з вермішеллю - фото крок 1
М'ясо промийте. Поставте його на вогонь у воді. Після закипання зніміть плівку. Прокип'ятіть бульйон 5 хвилин. Воду злийте і налийте нову. Варіть бульйон десь 1-1, 5 годину.
суп з яловичини з вермішеллю - фото крок 2
Поки підготуйте овочі. Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками.
суп з яловичини з вермішеллю - фото крок 3
Очищену цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на маленькій тертці.
суп з яловичини з вермішеллю - фото крок 4
З готового бульйону дістаньте яловичину. Наріжте її кубиками, і відправте назад в каструлю.
суп з яловичини з вермішеллю - фото крок 5
Потім додайте в суп овочі, а через 10 хвилин -
Вермішель.
суп з яловичини з вермішеллю - фото крок 6
В кінці в суп додайте нарізану зелень і сіль. Через 5 хвилин страва готова! Смачного!

Схожі рецепти