Суп з яловичини з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Супи з вермішеллю кожен з нас їв з самого дитинства. Досить зварити м'ясний бульйон і додати пару овочів, щоб вийшло повноцінне блюдо. Тому я часто роблю його з даного рецептом.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати суп з яловичини з вермішеллю. Він стане в нагоді багатьом господиням, які шукають ситні блюда для всієї родини. Подібний рецепт точно сподобається чоловікам. М'ясо можете замінити на інше, наприклад, свинину. Але найкраще вибрати м'якоть, а ти не кість, буде більш насичений смак бульйону.
- Яловичина, м'якоть - 200 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вермішель - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Вода - 3 L
М'ясо промийте. Поставте його на вогонь у воді. Після закипання зніміть плівку. Прокип'ятіть бульйон 5 хвилин. Воду злийте і налийте нову. Варіть бульйон десь 1-1, 5 годину.
Поки підготуйте овочі. Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками.
Очищену цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на маленькій тертці.
З готового бульйону дістаньте яловичину. Наріжте її кубиками, і відправте назад в каструлю.
Потім додайте в суп овочі, а через 10 хвилин -
Вермішель.
Вермішель.
В кінці в суп додайте нарізану зелень і сіль. Через 5 хвилин страва готова! Смачного!