Суп з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати суп з пекінської капусти. До складу також увійдуть селера та інші овочі, так що в підсумку ми отримаємо вітамінний бум! Приступаємо до приготування!
В якості прикраси до супу можна підготувати сухарі, які можна викласти порційно в тарілочку перед подачею. Такий супчик безсумнівно стане вашому фаворитом, адже він досить легкий, але в той же час і ситний. Він сподобається і дорослим, і дітям, підійде як на обід, так і на вечерю. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, і ви не пошкодуєте про витрачений час!
- Пекінська капуста - 300 грам
- Корінь селери - 50 грам
- Картопля - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Ovoshtnaya priprava - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Вершки 15% - 100 мілілітрів
1
Приготування супу з пекінської капусти почнемо з того, що підготуємо всі необхідні інгредієнти. Очищаємо і промиваємо все овочі, які ми будемо використовувати.
2
Картоплю нарізаємо на довільні шматочки, викладаємо в каструлю і ставимо на вогонь, заливаючи водою.
Селера також очищаємо і дрібно нарізаємо. Додаємо селера до картоплі і варимо до напівготовності на повільному вогні.
Селера також очищаємо і дрібно нарізаємо. Додаємо селера до картоплі і варимо до напівготовності на повільному вогні.
3
Пекінську капусту промиваємо під проточною водою і нарізаємо довільно. Додаємо в каструлю разом з приправою і лавровим листом, заправляємо сіллю і перцем за смаком. Варимо до повного розм'якшення овочів.
4
Коли овочі зваряться, їм необхідно буде дати охолонути. Як тільки це станеться, овочі слід пюрировать за допомогою погружного блендера. Необхідно домогтися консистенції крему.
5
На цьому етапі можна додавати в суп вершки. Важливо поступово вводити вершки в суп, щоб регулювати його густоту. Ставимо суп на вогонь, доводимо до кипіння - і вуаля! Суп-пюре з пекінської капусти готовий, смачного!