Суп з кропиви з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Суп з кропиви - один з найкорисніших супів, який тільки можна придумати. Кропива повна вітамінів і мікроелементів, нормалізує обмін речовин, знижує рівень цукру в крові. Спробуйте!
Навесні, коли наш організм ослаблений і вимагає вітамінів, хочеться харчуватися ситної і корисною їжею. Пропоную рецепт, як приготувати суп з кропиви з яйцем. Він додасть вам сили на весь день, допоможе побороти авітаміноз і змусить вас посміхатися яскравому весняному сонечку.
- Бульйон - 1, 5 L
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кропива - 100 грам
- Крупа гречана - 4 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Бульйон нагрійте. Картопля очистіть, наріжте кубиками і опустіть в бульйон.
Гречану крупу промийте і теж додайте в бульйон.
Розігрійте масло на сковороді. Додайте подрібнені цибулю і моркву, принести м'якість. Додайте в суп.
Кропиву промийте холодною водою.
Обдайте листя кропиви окропом, відіжміть їх від зайвої рідини і поріжте.
Додайте в суп в самому кінці разом із зеленню петрушки, сіль за смаком. Проваріть ще одну хвилину і подавайте з відварною яйцем. Смачного!