Суп з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Простий суп з ковбасою може бути дуже смачним. По перше, ковбаса буває різна, по-друге, ми можемо додавати найрізноманітніші інгредієнти.
Зажарку для супу з моркви і цибулі готуємо прямо в каструлі. Потім додаємо ковбасу, картопля, заливаємо водою і варимо, приправивши спеціями.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Варена ковбаса (шинка) - 100 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
У сотейник налити рослинне масло. Нарізати цибулю і обсмажити його прям в каструлі.
До обсмаженої цибулі додати нарізану моркву. Обсмажити разом.
Додати сиру картоплю. Перемішати з овочевою засмажкою і смажити все разом 3-4 хвилини.
Додайте нарізану ковбасу.
Залийте водою і варіть на середньому вогні до готовності картоплі.
Приправте суп спеціями і сіллю. Довести до готовності і дати його до столу.