Рецепт Суп з фрикадельками і яйцем фото

Суп з фрикадельками і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, Для дітей, Корисний обід, Від 3 років
Супи

Пропоную варіант приготування супу з фрикадельками і яйцем за рецептом моєї мами. Цей суп я любила з дитинства і зараз готую його дуже часто, оскільки він одночасно і легкий, і ситний.

Суп з фрикадельками і яйцем практично нічим не відрізняється від звичайного супу, готується він за тим же принципом, єдине - бульйон готується на фрикадельках, а в кінці додається яйце. Варто відзначити, що яйце в суп можна дрібно покришити, тоді смак його в готовій страві буде більш вираженим. Мені більше подобається класти по половинці яйця в кожну тарілку. Я пропоную варіант, як приготувати суп з фрикадельками і яйцем з вармішелью, але разом неї можна додати рис, гречку або іншу крупу. Пробуйте, експериментуйте і приємного апетиту!

  • Фарш свинячий - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вермішель - 120 грам
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 1
Приготуйте всі необхідні продукти. Фарш я роблю самостійно з жирної свинини. У нього потрібно додати також сіль, перець, вершкове масло і подрібнену цибулю.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 2
З готового фаршу сформуйте кульки приблизно 2-3 см. В діаметрі.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 3
Надішліть кульки в киплячу воду (у мене каструля на 3 л.), проваріть їх 10-12 хвилин.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 4
Вийміть фрикадельки, залиште їх чекати свого часу. А в отриманому бульйоні будемо варити суп.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 5
Очищену картоплю поріжте дрібними шматочками і відправте в бульйон.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 6
Цибуля поріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на дрібній тертці.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 7
Спассеруйте цибулю і моркву, після чого відправте їх в суп.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 8
Коли картопля стане м'яким, додайте дрібну вермішель і відправте в суп фрикадельки. Посоліть і поперчіть за смаком. Варіть до готовності.
суп з фрикадельками і яйцем - фото крок 9
Суп готовий. У кожну тарілку покладіть по половинці звареного круто яйця. Можна подавати з житніми сухариками, легкими бутербродами з часниковим соусом або ікрою.

Схожі рецепти