Суп з фрикадельками і горошком
(покроковий рецепт з фото)
Суп з фрикадельками і горошком дуже простий у приготуванні. Зате аромат від нього розноситься по всьому будинку. Від такої спокуси ніхто не зможе встояти, все обов'язково попросять у вас добавки.
Рецепт про те, як приготувати суп з фрикадельками і горошком, ви знайдете на цій сторінці. Ви можете додавати в суп зелень і будь-які інші овочі. Від цього він стане ще більш цікавим і смачним. Відмінне перша страва для всієї родини!
- Фарш із яловичини - 100 грам
- Вода - 1 літр
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Зелений горошок - 1 Склянка
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Сіль - За смаком
Зліпити з яловичого фаршу маленькі Круглики. Поставте на плиту каструлю з водою, дочекайтеся, поки та закипить. Покладіть в неї м'ясні кульки і варіть п'ять хвилин, періодично помішуючи.
Очистіть моркву і картоплю. Вимийте і наріжте їх брусочками. Киньте овочі до фрикадельок, варіть разом на слабкому вогні десять хвилин, знімаючи утворюватися пінку.
Потім киньте свіжий або заморожений зелений горошок. Додати сіль, додайте лаврушку. Якщо зеленого горошку у вас немає під рукою, візьміть консервований. Він не зіпсує суп.
Накрийте суп кришечкою і залиште його нудитися десять хвилин. Розлийте приготований суп по піалах. Дрібно наріжте зелену цибулю, додайте по столовій ложці зелені в кожну тарілку.