Суп з червоної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми з дружиною приготували дуже смачний сільський суп. Чому сільський? Та тому що суп із червоної капусти ми готували зі своїх продуктів, які ростуть у нас в селі
Суп з червоної капусти - красивий суп фіолетового кольору. На його приготування потрібно близько години і 30 хвилин, але він виходить дуже смачним, наваристим, з чітким присмаком овочів. Те що треба для літнього сезону - не сильно жирний суп, але і не зовсім без м'яса. Суп з червоної капусти не може бути зовсім без м'яса. Восени і взимку цей суп ми варимо зі свинячим бульйоном, але влітку в цьому ніякої необхідності немає. Бажаю гарного приготування і пишіть свої відгуки.
- Червонокачанна капуста - 1 штука (невеликого розміру)
- Буряк - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Свіжий шпинат - 100 грам
- Грудинка копчена - 200 грам
- Вода - 3 L
- Свіжа петрушка, Braai, кріп - 1 штука (пучок)
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - - За смаком
Грудинку нарізаємо на шматочки і обсмажуємо їх на сухій сковорідці.
У каструлю для супу наливаємо воду і перекладаємо туди обсмажене м'ясо. Варимо протягом 20 хвилин.
В цей час в сковорідці, где обжаривали грудинку, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і нарубану зелень.
Далі шаткуємо капусту. Ріпу і морква очищаємо і нарізаємо кубиками і кружечками.
У бульйон додаємо обсмажену зелень і цибулю, нарізані овочі, солимо і перчимо до смаку.
Каструлю прикриваємо кришкою і варимо протягом 15 хвилин на невеликому вогні.
Через 15 хвилин в каструлю додаємо шпинат.
А так же крупно нарізаний часник. Потім каструлю знову прикриваємо кришкою і варимо на повільному вогні близько 30 хвилин.
Потім розливаємо суп по порційних тарілках і подаємо до столу. Смачного!