Рецепт Суп з червоної капусти фото

Суп з червоної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Червона капуста
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Сьогодні ми з дружиною приготували дуже смачний сільський суп. Чому сільський? Та тому що суп із червоної капусти ми готували зі своїх продуктів, які ростуть у нас в селі

Опис приготування:

Суп з червоної капусти - красивий суп фіолетового кольору. На його приготування потрібно близько години і 30 хвилин, але він виходить дуже смачним, наваристим, з чітким присмаком овочів. Те що треба для літнього сезону - не сильно жирний суп, але і не зовсім без м'яса. Суп з червоної капусти не може бути зовсім без м'яса. Восени і взимку цей суп ми варимо зі свинячим бульйоном, але влітку в цьому ніякої необхідності немає. Бажаю гарного приготування і пишіть свої відгуки.

  • Червонокачанна капуста - 1 штука (невеликого розміру)
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Свіжий шпинат - 100 грам
  • Грудинка копчена - 200 грам
  • Вода - 3 L
  • Свіжа петрушка, Braai, кріп - 1 штука (пучок)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль - - За смаком
суп з червоної капусти - фото крок 1
Грудинку нарізаємо на шматочки і обсмажуємо їх на сухій сковорідці.
суп з червоної капусти - фото крок 2
У каструлю для супу наливаємо воду і перекладаємо туди обсмажене м'ясо. Варимо протягом 20 хвилин.
суп з червоної капусти - фото крок 3
В цей час в сковорідці, где обжаривали грудинку, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і нарубану зелень.
суп з червоної капусти - фото крок 4
Далі шаткуємо капусту. Ріпу і морква очищаємо і нарізаємо кубиками і кружечками.
суп з червоної капусти - фото крок 5
У бульйон додаємо обсмажену зелень і цибулю, нарізані овочі, солимо і перчимо до смаку.
суп з червоної капусти - фото крок 6
Каструлю прикриваємо кришкою і варимо протягом 15 хвилин на невеликому вогні.
суп з червоної капусти - фото крок 7
Через 15 хвилин в каструлю додаємо шпинат.
суп з червоної капусти - фото крок 8
А так же крупно нарізаний часник. Потім каструлю знову прикриваємо кришкою і варимо на повільному вогні близько 30 хвилин.
суп з червоної капусти - фото крок 9
Потім розливаємо суп по порційних тарілках і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти