Рецепт Суп «вуха» з сьомги фото

Суп «вуха» з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Супи, Вуха

Наваристий, апетитний, ситний і дуже смачний рибний супчик поспішаю запропонувати вам додати в скарбничку кулінарних рецептів. Аромат бульйону з червоної риби непорівнянний ні з чим, згодні? запам'ятовуйте!

Покажу вам, як приготувати юшку з сьомги з перловкою. Втім, ви можете використовувати і будь-яку іншу крупу - рис або пшоно, наприклад. Для бульйону прекрасно підійде голова, хвіст, хребти. Але щоб в супчику було більше рибки, можна додати невеликий стейк. Спеції в даному випадку класичні - запашний перець і лавровий лист.

  • Сьомга для бульйону - За смаком (голова, філе, черевця)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Перлова крупа - 1/2 склянки
  • Сіль і спеції - За смаком
суп
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати.
суп
2. Рибку вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Додайте цибулину і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте близько 45-50 хвилин.
суп
3. А тим часом можна очистити і подрібнити овочі.
суп
4. Крупу промийте кілька разів, залийте теплою водою і залиште хвилин на 20.
суп
5. Овочі викладіть на сковороду і обсмажте до м'якості. Готовий бульйон процідити і поставте знову на вогонь. Викладіть туди картоплю і крупу. Підсолити за смаком, додайте спеції, варіть хвилин 15 на середньому вогні.
суп
6. Після додайте цибулю з морквою і рибку, попередньо відокремивши від кісток. Варіть хвилин 10-15, після зніміть з вогню і дайте настоятися ще близько 20 хвилин. Перед подачею можна додати свіжу зелень.
Смачного!

Схожі рецепти