Суп «вуха» з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий, апетитний, ситний і дуже смачний рибний супчик поспішаю запропонувати вам додати в скарбничку кулінарних рецептів. Аромат бульйону з червоної риби непорівнянний ні з чим, згодні? запам'ятовуйте!
Покажу вам, як приготувати юшку з сьомги з перловкою. Втім, ви можете використовувати і будь-яку іншу крупу - рис або пшоно, наприклад. Для бульйону прекрасно підійде голова, хвіст, хребти. Але щоб в супчику було більше рибки, можна додати невеликий стейк. Спеції в даному випадку класичні - запашний перець і лавровий лист.
- Сьомга для бульйону - За смаком (голова, філе, черевця)
- Картопля - 2-3 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Перлова крупа - 1/2 склянки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати.
2. Рибку вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Додайте цибулину і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте близько 45-50 хвилин.
3. А тим часом можна очистити і подрібнити овочі.
4. Крупу промийте кілька разів, залийте теплою водою і залиште хвилин на 20.
5. Овочі викладіть на сковороду і обсмажте до м'якості. Готовий бульйон процідити і поставте знову на вогонь. Викладіть туди картоплю і крупу. Підсолити за смаком, додайте спеції, варіть хвилин 15 на середньому вогні.
6. Після додайте цибулю з морквою і рибку, попередньо відокремивши від кісток. Варіть хвилин 10-15, після зніміть з вогню і дайте настоятися ще близько 20 хвилин. Перед подачею можна додати свіжу зелень.
Смачного!
Смачного!