Суп розсольник
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів смачних і ситних страв цей рецепт стане універсальним. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати суп розсольник.
Розсольник відмінно урізноманітнює ваш звичний раціон, додавши в нього пікантну нотку. Буде дуже ситно і смачно, навіть не сумнівайтеся!
- Яловичина - 300 грам
- Перлова крупа - 150 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Солоні огірки - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1
Картопля, цибулю і моркву очистіть, промийте і наріжте дрібними кубиками.
2
Солоні огірки очищаємо від шкірки і дрібно шаткуємо. Можна нарізати тонкою соломкою.
Перлову крупу необхідно перебрати і промити, далі крупу відварюємо до напівготовності.
Перлову крупу необхідно перебрати і промити, далі крупу відварюємо до напівготовності.
3
Яловичину заливаємо водою і варимо бульйон, далі додаємо туди картоплю і доводимо все до кипіння. Як тільки картопля буде готовий, додаємо перловку і варимо на слабкому вогні протягом 7-8 хвилин.
4
На розпечену сковороду наливаємо рослинне масло, далі насипаємо туди дрібно нарізану цибулю і нашатковану моркву. Обсмажуємо протягом декількох хвилин, після чого додаємо в розсольник.
5
Для 5 хвилин до готовності розсольнику суп необхідно доповнити солоними огірками, сіллю і перцем. Ретельно все перемішуємо і варимо до готовності.
Перед подачею суп необхідно прикрасити сметаною і рубаною зеленню. Смачного!
Перед подачею суп необхідно прикрасити сметаною і рубаною зеленню. Смачного!