Суп «розсольник» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте нескладний, ситний і смачний варіант обіду, тоді придивіться до цього рецепту. Я хочу розповісти, як приготувати суп "рассольник" в мультиварці. Запам'ятовуйте і повторіть рецепт будинку!
У класичному варіанті використовується саме перлова крупа, але її не всі люблять, на жаль, тому в якості альтернативи пропоную додати рис. Розсіл від огірків - це досить важливий інгредієнт, так як він надає супчику потрібну кислинку і пікантність.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Помідори - 1 штука
- Солоні огірки - 4-5 штук(+ розсіл)
- Перлова крупа - 3/4 склянки (можна рис)
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Крупу з вечора потрібно залити водою, а після добре промити.
2
У чашу мультиварки налийте трохи олії і включіть режим "жарка" . У розігріте масло викладіть нарізані цибулю і моркву. Обсмажте хвилин 5. Додайте помідор.
3
Кубиками наріжте курячу грудку і огірки. Очистіть і подрібніть картопля.
4
Вимкніть програму "жарка" . У чашу викладіть філе, картопля, огірки і перловку. Влийте гарячу воду і розсіл на смак, сіль і poperčite.
5
Встановіть програму "гасіння" з 2 годину.
6
Перед подачею додайте в розсольник зелень при бажанні. Смачного!